PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Bakan Çağlayan’dan tehdit !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 372915" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: Bakan Çağlayandan tehdit !</strong></p><p></p><p>10 numara yag da satıcının kaçırdıgı vergiler var sonucta ve kontrolsüzce her tür yagı 10 numara diye milete satıyorlar sonra pompacıların önünde kuyruk oluyor.. Ben bakanın konuşmasında öle abartılacak bişey görmedim tehdit çifçiye kullanıcıya değil satıcıya..yani aradaki komisyoncuya hem vergiden kaçırıyor hem çevreyi kirletiyor.. En basit olarak sattıgımız ürünü biz 1 e satıp pazardan 3 e alıyoruz bu sistemin degişmesi lazım..</p><p></p><p> bu bakan bu vergileri koymadı akaryakıta ! suçlu aramak gerekiyorsa bu vergileri nezaman kim koyduysa ona sormak lazım ! şimdi çarpıtma ile adamın hakkını yemeye gerek yok bugün heryerde petrol arıyorlar nükler enerji santrali kuruyorlar türkiyenin enerji açıgını gidermek için barajlar yapılıyor. Sn.bakanının görevini gayet iyi yaptığını düşünüyorum... 12 haziranda süpriz yapmayı düşünenler 3 kasım 2002 ve öncesini de düşünsünler.. Şuan yunanistanın durumuna bakın avrupa kriz yaşarken türkiye çok hafif atlattı küresel krizi bi çok kişinin haberi bile olmadı krizden.. </p><p></p><p>Tarımda desteklemelerden ve hibelerden yararlanılsa gerçekten ciddi manada devlet para dagıttı.. ama türkiyede veraset sistemin de çogu çifçinin kendi üstüne yada intikali olmuş tarlası olmadıgından yararlanamıyor.. seçim sonrası miras ve arazi paylaşımı kanunları değişecek büyük ihtimal torba yasayla.. köyümüzde kooperatif kuralım hibeleri kaçırmayalım öncelikle..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 372915, member: 2401"] [b]Ynt: Bakan Çağlayandan tehdit ![/b] 10 numara yag da satıcının kaçırdıgı vergiler var sonucta ve kontrolsüzce her tür yagı 10 numara diye milete satıyorlar sonra pompacıların önünde kuyruk oluyor.. Ben bakanın konuşmasında öle abartılacak bişey görmedim tehdit çifçiye kullanıcıya değil satıcıya..yani aradaki komisyoncuya hem vergiden kaçırıyor hem çevreyi kirletiyor.. En basit olarak sattıgımız ürünü biz 1 e satıp pazardan 3 e alıyoruz bu sistemin degişmesi lazım.. bu bakan bu vergileri koymadı akaryakıta ! suçlu aramak gerekiyorsa bu vergileri nezaman kim koyduysa ona sormak lazım ! şimdi çarpıtma ile adamın hakkını yemeye gerek yok bugün heryerde petrol arıyorlar nükler enerji santrali kuruyorlar türkiyenin enerji açıgını gidermek için barajlar yapılıyor. Sn.bakanının görevini gayet iyi yaptığını düşünüyorum... 12 haziranda süpriz yapmayı düşünenler 3 kasım 2002 ve öncesini de düşünsünler.. Şuan yunanistanın durumuna bakın avrupa kriz yaşarken türkiye çok hafif atlattı küresel krizi bi çok kişinin haberi bile olmadı krizden.. Tarımda desteklemelerden ve hibelerden yararlanılsa gerçekten ciddi manada devlet para dagıttı.. ama türkiyede veraset sistemin de çogu çifçinin kendi üstüne yada intikali olmuş tarlası olmadıgından yararlanamıyor.. seçim sonrası miras ve arazi paylaşımı kanunları değişecek büyük ihtimal torba yasayla.. köyümüzde kooperatif kuralım hibeleri kaçırmayalım öncelikle.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Bakan Çağlayan’dan tehdit !
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt