PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Bakan Çağlayan’dan tehdit !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 373946" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: Bakan Çağlayandan tehdit !</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar daha fazla sizlerle bu konuları konuşmayacagım bu konu bile açık oldugu halde tutupta bakanın sözlerini çarpıtıp üzerinize alındınız tüm halka mal ettiniz ya ne diyeyim.. 10 numara yag kaçakcılarına söylenen sözü kendinize mal ettiniz.. 10 numara yag dan devletin kasasına vergi girmiyorsa öte yandan ben vergisi ödeyerek mazot kullanıyorsam ozaman buradada adaletsizlik var seninde benimde aldıgımız hizmet aynı birimiz vergiyi vermeden kullanalım birimiz vergi vererek kullanalım sonra hak yemedik diyelim... sonra devlet karışmasın kaçakcılar vergiden kaçırsın bize 10 numara yag satsın diyelim hadi onuda geçtim.. 10 numara yag kullanalım sıfır traktörlerimizde 2yıl sonra motoru pompası ölü traktörü başka bi bölgeye kaportası temiz 2yıllık traktör diye satalım alan çifçinin anası aglasın.. bunlar yaşanmıyor demeyin.. Benim ailemde hayvancılık ve tarımdan para kazanıyor zarar etmiyoruz çok şükür karımız az olabilir zaman zaman ama allaha şükrediyoruz.. destekleme verilen ürünleri ekmeye çalışıyoruz devletin verdigi desteklemelerden yararlanmaya çalışıyoruz.. bize kimse getiripte çalışmadan para vermiyor.. unakıtan dan söz edilmiş şuan nerede oldugu belli hortumlama yapmasada oglu önceden devletin yapacagı hamleleri bildiginden bunu lehine kullandı ticarette bunları biliyorum ama unakıtanın şuan nerede oldugunuda biliyoruz ..Şimdi o görevi yapan kişinin kim oldugunu ve nekadar zeki ve dürüst biri oldugunuda biliyorsunuzdur.. Kulaktan duyma çok söylem var bu konu böle uzar gider.. ben yoruldum genellikle aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaktan anlamak istemeyen anlamaz burada kimsenin sözcüsü degilim bana sordugunu bu soruları gidip muhattabı ve vekili olan kişilere sorun yeterince tatminkar cevaplar alacagınızdan süphem yok ben artık cevaplama geregi duymuyorum.. Vicdanınız rahat etsin yeter haklının hakkını verin yeter.. kişisel menfaatlerinizimi düşünüyorsunuz yoksa türkiye nin ve türk miletinin menfaatlerini mi düşünüyorsunuz neye göre karar veriyosunuz.. tercihleriniz nekadar layık nekadar temiz bunları yargılamak araştırmak gereklidir Geçmişi gelecegi neredeyiz nereye gidiyoruz nereden geldik neler değişti neleri unuttuk objectif olabiliyosak hersey açık zaten.. [size=12pt]<span style="color: red"><strong>herkese saygı ve sevgilerimle artık bu konulara cevap yazmayı düşünmüyorum hoşçakalın..</strong></span>[/size]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 373946, member: 2401"] [b]Ynt: Bakan Çağlayandan tehdit ![/b] Arkadaşlar daha fazla sizlerle bu konuları konuşmayacagım bu konu bile açık oldugu halde tutupta bakanın sözlerini çarpıtıp üzerinize alındınız tüm halka mal ettiniz ya ne diyeyim.. 10 numara yag kaçakcılarına söylenen sözü kendinize mal ettiniz.. 10 numara yag dan devletin kasasına vergi girmiyorsa öte yandan ben vergisi ödeyerek mazot kullanıyorsam ozaman buradada adaletsizlik var seninde benimde aldıgımız hizmet aynı birimiz vergiyi vermeden kullanalım birimiz vergi vererek kullanalım sonra hak yemedik diyelim... sonra devlet karışmasın kaçakcılar vergiden kaçırsın bize 10 numara yag satsın diyelim hadi onuda geçtim.. 10 numara yag kullanalım sıfır traktörlerimizde 2yıl sonra motoru pompası ölü traktörü başka bi bölgeye kaportası temiz 2yıllık traktör diye satalım alan çifçinin anası aglasın.. bunlar yaşanmıyor demeyin.. Benim ailemde hayvancılık ve tarımdan para kazanıyor zarar etmiyoruz çok şükür karımız az olabilir zaman zaman ama allaha şükrediyoruz.. destekleme verilen ürünleri ekmeye çalışıyoruz devletin verdigi desteklemelerden yararlanmaya çalışıyoruz.. bize kimse getiripte çalışmadan para vermiyor.. unakıtan dan söz edilmiş şuan nerede oldugu belli hortumlama yapmasada oglu önceden devletin yapacagı hamleleri bildiginden bunu lehine kullandı ticarette bunları biliyorum ama unakıtanın şuan nerede oldugunuda biliyoruz ..Şimdi o görevi yapan kişinin kim oldugunu ve nekadar zeki ve dürüst biri oldugunuda biliyorsunuzdur.. Kulaktan duyma çok söylem var bu konu böle uzar gider.. ben yoruldum genellikle aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaktan anlamak istemeyen anlamaz burada kimsenin sözcüsü degilim bana sordugunu bu soruları gidip muhattabı ve vekili olan kişilere sorun yeterince tatminkar cevaplar alacagınızdan süphem yok ben artık cevaplama geregi duymuyorum.. Vicdanınız rahat etsin yeter haklının hakkını verin yeter.. kişisel menfaatlerinizimi düşünüyorsunuz yoksa türkiye nin ve türk miletinin menfaatlerini mi düşünüyorsunuz neye göre karar veriyosunuz.. tercihleriniz nekadar layık nekadar temiz bunları yargılamak araştırmak gereklidir Geçmişi gelecegi neredeyiz nereye gidiyoruz nereden geldik neler değişti neleri unuttuk objectif olabiliyosak hersey açık zaten.. [size=12pt][color=red][b]herkese saygı ve sevgilerimle artık bu konulara cevap yazmayı düşünmüyorum hoşçakalın..[/b][/color][/size] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Bakan Çağlayan’dan tehdit !
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt