PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Bakan Çağlayan’dan tehdit !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="phantomerkunt" data-source="post: 379555" data-attributes="member: 220"><p><strong>Ynt: Bakan Çağlayan’dan tehdit !</strong></p><p></p><p>mazota yapılan fahiş zamlara maliyetin yükselmesine rağmen bunu kalkıp güzel birşey gibi sunmak ve bunları söylerkende gerçekçi olduğunu iddia etmek bana çok saçma geliyor sanki verilen desteklemeler çiftçiyi ihya etmiş gibi aktarılması çok yanlış çıktıların yanında verilen desteklemeler çok cüzi kalıyor buna rağmen bazı çiftçi arkadaşların bu destekleri sanki bir destek veriliyormuş gibi aktarmaları hangi akla hizmet anlayamadım doğrusu ayrıca destek verileceğine maliyetler azaltılsa daha iyi olur 3.5 liralık mazotun fiyatı bayi karı dahil olmak üzere 1.55 lira gerisi vergi soruyorum bu ne kadar ahlaki çiftçi borç batağında bu bir gerçek kimsenin kişisel menfaatlerini düşünmesi sözkonusu değil bir ülkede tarımın kötüye gitmesi kişsel menfaatleri değil en çok ülke ekonomisini etkiler ayrıca siyasilerin meydanlarda söylediği sözleri burada kendi fikri gibi ortaya sürerek papağan gibi tekrarlamak yanlış herkesin bir fikri olmalı fikri olan insan düşünen akıllı ve aklı başında insandır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="phantomerkunt, post: 379555, member: 220"] [b]Ynt: Bakan Çağlayan’dan tehdit ![/b] mazota yapılan fahiş zamlara maliyetin yükselmesine rağmen bunu kalkıp güzel birşey gibi sunmak ve bunları söylerkende gerçekçi olduğunu iddia etmek bana çok saçma geliyor sanki verilen desteklemeler çiftçiyi ihya etmiş gibi aktarılması çok yanlış çıktıların yanında verilen desteklemeler çok cüzi kalıyor buna rağmen bazı çiftçi arkadaşların bu destekleri sanki bir destek veriliyormuş gibi aktarmaları hangi akla hizmet anlayamadım doğrusu ayrıca destek verileceğine maliyetler azaltılsa daha iyi olur 3.5 liralık mazotun fiyatı bayi karı dahil olmak üzere 1.55 lira gerisi vergi soruyorum bu ne kadar ahlaki çiftçi borç batağında bu bir gerçek kimsenin kişisel menfaatlerini düşünmesi sözkonusu değil bir ülkede tarımın kötüye gitmesi kişsel menfaatleri değil en çok ülke ekonomisini etkiler ayrıca siyasilerin meydanlarda söylediği sözleri burada kendi fikri gibi ortaya sürerek papağan gibi tekrarlamak yanlış herkesin bir fikri olmalı fikri olan insan düşünen akıllı ve aklı başında insandır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Bakan Çağlayan’dan tehdit !
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt