PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Eker 2023 yılında tüm bölünmüş araziler toplulaştırılmış olacak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="anıltiraki" data-source="post: 940964" data-attributes="member: 3128"><p><strong>Ynt: Bakan Eker 2023 yılında tüm bölünmüş araziler toplulaştırılmış olacak</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Bak kardeşim seninle yaşıtız.Görüşlerine saygı duyuyorum fakat kapitalizm çığırtkanlığını sadece tuzu kurular yapar bunu iyi öğren.Kapitalist düzende sosyalist tarım politikaları uygulanıyor bu ülkede toplulaştırma da başlıca örneklerinden sayılabilir doğru bir şekilde sonuçlandırılırsa tabi.Siyaset yapmaya pek meraklısın ama hakkını da verebilmek gerekir.Düzene ayak uydurmak kolaydır asıl mesele düzeni değiştirebilmektir.Bu deyimi hiç sevmem ama aksi takdirde bir nevi koyun olursun güdülme ihtiyacı duyarsın.Şimdi senin yazdıklarına tek tek cevap vereceğim.Umarım okuyup tekrar düşünürsün...</p><p>1-)Avrupa ' da istihdam koşulları tarım nüfusunu %10 ' a indirebilmeye müsait.Sen bunu Türkiye ' de yapacağım diye yola çıkarsın 2001 ' de %8 2015 ' te %11 olan işsizlik oranını 2023 ' te %25 ' e çıkarırsın.O yüzden hadi biz bunu yapalım demekle olmuyor o işler bu iş on yıllarca sürer günümüz Türkiye ' sinde.Sana maalesef katılıyorum ki şu an Meclisteki 4 parti dahil tutulacak bir parti yok.</p><p>2-)Yılmaz abinin de dediği gibi siyasi bir konuda seviyeli tartışma yapılıyorken şundan önce şöyleydi bundan sonra böyle oldu diyerek tartışmanın seviyesini düşürüyorsun ve en önemlisi kendini kandırıyorsun.Yazar kasa fırlatmışlar peki birilerinin anamız ağladı diyen çiftçiye ananı da al git dediğini duydun mu?Birbirini yakanlar demişsin tüp kuyruğu demişsin Yavuz abinin yukarıda yazdıklarını oku bence cevabı orada.Geçtiğimiz sene bir ilde çiftçi isyan edip yol kapattı bunu da mı bilmiyorsun 2000 yılından bahsetmiyorum 2014 yılından bahsediyorum senin dediğin yıllar değil mi bunlar?</p><p>3-)Kapitalist sistemi şikayet etmeyi bırakıp adapte olmak nedir ya?Sen tam olarak toprak ağalını savunuyorsun.Bugün ve dün doğu ve güneydoğu anadolunun az gelişmişliğindeki başlıca sorun toprak ağalarıdır.Senin dediğine göre herkes toprağını sana satacak gelecek sana ırgatlık yapacak öyle mi ve sen bu düzen iyi diyeceksin.Başka yerde anlatma bunları millet küfür eder adama.Şener Şen ' e mi özeniyorsun sen?Avrupa ' daki sistem bu değil kardeşim çıkıpta savurma.Kusura bakma ama bu ülkeye bunu yapmak hainliktir.Ülke böyle geri düşüncelerle bu durumda.</p><p>4-)Otur bir hesap yap.Mazot gübre vs. ödediğin vergileri yaz diğer tarafa toplam kazancını.Kazancını ödediğin vergilere böl bakalım ne çıkıyor.Ben sana söyleyeyim çiftçi gelir vergisinden daha çok vergi ödüyor.Yani devlet dolaylı olarak çiftçiden gelir vergisi alıyor.</p><p>5-)Çiftçi zaten takip ediliyor.Ödenen desteklerde takip edebilmek kayıt edebilmek için yapılıyor.Dosya hazırlarken müstahsil makbuzu koymuyor musun sen?Sana bir tavsiye siyasi görüşün para olmasın kendine doğru ve savunulabilecek bir siyasi görüş benimse!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anıltiraki, post: 940964, member: 3128"] [b]Ynt: Bakan Eker 2023 yılında tüm bölünmüş araziler toplulaştırılmış olacak[/b] Bak kardeşim seninle yaşıtız.Görüşlerine saygı duyuyorum fakat kapitalizm çığırtkanlığını sadece tuzu kurular yapar bunu iyi öğren.Kapitalist düzende sosyalist tarım politikaları uygulanıyor bu ülkede toplulaştırma da başlıca örneklerinden sayılabilir doğru bir şekilde sonuçlandırılırsa tabi.Siyaset yapmaya pek meraklısın ama hakkını da verebilmek gerekir.Düzene ayak uydurmak kolaydır asıl mesele düzeni değiştirebilmektir.Bu deyimi hiç sevmem ama aksi takdirde bir nevi koyun olursun güdülme ihtiyacı duyarsın.Şimdi senin yazdıklarına tek tek cevap vereceğim.Umarım okuyup tekrar düşünürsün... 1-)Avrupa ' da istihdam koşulları tarım nüfusunu %10 ' a indirebilmeye müsait.Sen bunu Türkiye ' de yapacağım diye yola çıkarsın 2001 ' de %8 2015 ' te %11 olan işsizlik oranını 2023 ' te %25 ' e çıkarırsın.O yüzden hadi biz bunu yapalım demekle olmuyor o işler bu iş on yıllarca sürer günümüz Türkiye ' sinde.Sana maalesef katılıyorum ki şu an Meclisteki 4 parti dahil tutulacak bir parti yok. 2-)Yılmaz abinin de dediği gibi siyasi bir konuda seviyeli tartışma yapılıyorken şundan önce şöyleydi bundan sonra böyle oldu diyerek tartışmanın seviyesini düşürüyorsun ve en önemlisi kendini kandırıyorsun.Yazar kasa fırlatmışlar peki birilerinin anamız ağladı diyen çiftçiye ananı da al git dediğini duydun mu?Birbirini yakanlar demişsin tüp kuyruğu demişsin Yavuz abinin yukarıda yazdıklarını oku bence cevabı orada.Geçtiğimiz sene bir ilde çiftçi isyan edip yol kapattı bunu da mı bilmiyorsun 2000 yılından bahsetmiyorum 2014 yılından bahsediyorum senin dediğin yıllar değil mi bunlar? 3-)Kapitalist sistemi şikayet etmeyi bırakıp adapte olmak nedir ya?Sen tam olarak toprak ağalını savunuyorsun.Bugün ve dün doğu ve güneydoğu anadolunun az gelişmişliğindeki başlıca sorun toprak ağalarıdır.Senin dediğine göre herkes toprağını sana satacak gelecek sana ırgatlık yapacak öyle mi ve sen bu düzen iyi diyeceksin.Başka yerde anlatma bunları millet küfür eder adama.Şener Şen ' e mi özeniyorsun sen?Avrupa ' daki sistem bu değil kardeşim çıkıpta savurma.Kusura bakma ama bu ülkeye bunu yapmak hainliktir.Ülke böyle geri düşüncelerle bu durumda. 4-)Otur bir hesap yap.Mazot gübre vs. ödediğin vergileri yaz diğer tarafa toplam kazancını.Kazancını ödediğin vergilere böl bakalım ne çıkıyor.Ben sana söyleyeyim çiftçi gelir vergisinden daha çok vergi ödüyor.Yani devlet dolaylı olarak çiftçiden gelir vergisi alıyor. 5-)Çiftçi zaten takip ediliyor.Ödenen desteklerde takip edebilmek kayıt edebilmek için yapılıyor.Dosya hazırlarken müstahsil makbuzu koymuyor musun sen?Sana bir tavsiye siyasi görüşün para olmasın kendine doğru ve savunulabilecek bir siyasi görüş benimse!!! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Eker 2023 yılında tüm bölünmüş araziler toplulaştırılmış olacak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt