PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Eker, Hububat Alım Fiyatlarını Açıkladı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="susurluklu10" data-source="post: 255743" data-attributes="member: 5581"><p><strong>Ynt: Bakan Eker, Hububat Alım Fiyatlarını Açıkladı</strong></p><p></p><p>sayın ekere sormak lazım bu türkiyede kaç çiftçimiz buğdayını kış aylarına kadar bekletecek durumda, kaç tanesinin daha yaza girerken borcu yok, mazotunu, gübresini, tohumluğunu peşin almış eee? ben alamadım benim dayımda, amcamda, köydeki ali amcada, mehmet dayıda adil ustada alamadı!!! alanlara ise allah daha çok versinde kaç kişi!!! ammmmmaaaaa israile one minute dedikten sonra kahraman olan, esirlerimizi geri yollayın dedikten sonra kendi ülkesinde pkk şerefsizlerini daha biteremeyen, 7 şehit verirken şimdi onların zamanı değil diyen bir ülkede yaşıyoruz. ben çiftçilik yapmıyorum uzakta olup babamların yapmasına rağmen bu çiftçiliği bittiiiii gözüyle bakıyorum... yapsan yine yapılcakta eskiden olduğu gibi oluyormu? ya para yapar ürün azdır, yada para yapmaz ürününü dereye dökersin doğrumu abilerim amcalarım... ben burdan siyaset yapmak istemiyorum beni yine uyaracaklar kırmızıyı göstereceklerde yetkili arkadaşlar. benim nacizane fikrim sadece diyorumki şu at gözlüklerini çıkaralım, nitelikli kaliteli ürün elde edelim ve pazara ulaştıralım ve birilerine sende ananıda al şimdi git bakalım diyelim zamanı gelince.arz ve rica ederim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="susurluklu10, post: 255743, member: 5581"] [b]Ynt: Bakan Eker, Hububat Alım Fiyatlarını Açıkladı[/b] sayın ekere sormak lazım bu türkiyede kaç çiftçimiz buğdayını kış aylarına kadar bekletecek durumda, kaç tanesinin daha yaza girerken borcu yok, mazotunu, gübresini, tohumluğunu peşin almış eee? ben alamadım benim dayımda, amcamda, köydeki ali amcada, mehmet dayıda adil ustada alamadı!!! alanlara ise allah daha çok versinde kaç kişi!!! ammmmmaaaaa israile one minute dedikten sonra kahraman olan, esirlerimizi geri yollayın dedikten sonra kendi ülkesinde pkk şerefsizlerini daha biteremeyen, 7 şehit verirken şimdi onların zamanı değil diyen bir ülkede yaşıyoruz. ben çiftçilik yapmıyorum uzakta olup babamların yapmasına rağmen bu çiftçiliği bittiiiii gözüyle bakıyorum... yapsan yine yapılcakta eskiden olduğu gibi oluyormu? ya para yapar ürün azdır, yada para yapmaz ürününü dereye dökersin doğrumu abilerim amcalarım... ben burdan siyaset yapmak istemiyorum beni yine uyaracaklar kırmızıyı göstereceklerde yetkili arkadaşlar. benim nacizane fikrim sadece diyorumki şu at gözlüklerini çıkaralım, nitelikli kaliteli ürün elde edelim ve pazara ulaştıralım ve birilerine sende ananıda al şimdi git bakalım diyelim zamanı gelince.arz ve rica ederim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Eker, Hububat Alım Fiyatlarını Açıkladı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt