PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Eker, Hububat Alım Fiyatlarını Açıkladı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="trmilitary" data-source="post: 257593" data-attributes="member: 12990"><p><strong>Ynt: Bakan Eker, Hububat Alım Fiyatlarını Açıkladı</strong></p><p></p><p>Resmen çiftçi kesiminle dalga geçiyorlar. Bu adamlar nasıl bu kadar oy alıyor anlayamıyorum. Bizim buralardada bunların yalakası çok bilmiş bazı çiftçi arkadaşlar var . Fiyatlardan memnunlarmış daha ne olsunmuş. Kimsenin mazot, gübre hele hele AYÇİÇEĞİ tohum fiyatlarından haberi yok sanıyorlar herhalde. Keza ayçiçeği fiyatlarınıda bekliyorum , komik bir durumla daha karşılaşacağımı bekliyorum.</p><p> Bugün ayçiçeğinin kg başına fiyatı en az 1.5 Tl olması gerekiyor. 10 kg tohum alıcaksın 340 TL vericeksin 30 dekar yer ekiceksin gübresini ekimini dikimini yapıcaksın. Gerekiyorsa ilacını atıcaksın, kazdıracaksın, hasat zamanı gelicek biçtirip parasını vericeksin ve sana devletin o makul dediği fiyatlarıyla bozdurup bozdurup harcaması kalıcak.</p><p> Bunlar iyice bizi keriz niyetine koymaya başladılar anlaşılan !</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="trmilitary, post: 257593, member: 12990"] [b]Ynt: Bakan Eker, Hububat Alım Fiyatlarını Açıkladı[/b] Resmen çiftçi kesiminle dalga geçiyorlar. Bu adamlar nasıl bu kadar oy alıyor anlayamıyorum. Bizim buralardada bunların yalakası çok bilmiş bazı çiftçi arkadaşlar var . Fiyatlardan memnunlarmış daha ne olsunmuş. Kimsenin mazot, gübre hele hele AYÇİÇEĞİ tohum fiyatlarından haberi yok sanıyorlar herhalde. Keza ayçiçeği fiyatlarınıda bekliyorum , komik bir durumla daha karşılaşacağımı bekliyorum. Bugün ayçiçeğinin kg başına fiyatı en az 1.5 Tl olması gerekiyor. 10 kg tohum alıcaksın 340 TL vericeksin 30 dekar yer ekiceksin gübresini ekimini dikimini yapıcaksın. Gerekiyorsa ilacını atıcaksın, kazdıracaksın, hasat zamanı gelicek biçtirip parasını vericeksin ve sana devletin o makul dediği fiyatlarıyla bozdurup bozdurup harcaması kalıcak. Bunlar iyice bizi keriz niyetine koymaya başladılar anlaşılan ! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Eker, Hububat Alım Fiyatlarını Açıkladı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt