PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Eker, Hububat Alım Fiyatlarını Açıkladı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="morrrrr" data-source="post: 257742" data-attributes="member: 176"><p><strong>Ynt: Bakan Eker, Hububat Alım Fiyatlarını Açıkladı</strong></p><p></p><p>arkadaşlar devir kafayı kullanma devri çiftçiler olarak aklıllı hareket etmek lazım ilsri görüşlü olmak lazım nasıl olcak ben soleyim mesela en basitinden ben burada haş haşın yetişmesine o kadar emek harcıyorum bir yılımı veriyorum borsa açıklıyor haşhaşın kilosu beş liradan alınacak.tamam güzel çok şükür ama haş haş satan dükkana bir gidiyorsun adam asmış taze haşhaş 12 lira</p><p>eeee tüccar bnden çok kazanıyor.nasıl iş bu şimdi.mesela haş haş eken arkadaşlar gidip direk fırınlarla anlaşsa araya kimseyi sokmasa daha çok kar yaparlar.yada buğdayı ektin anlaş fırının biriyle yaptır ununu götür komisyon ödemeden ver oraya.bakın ayrıca tarımda gün geçtikçce teknoloji ilerliyor ve teknoloji ilerledikçe insana olan ihtiyaç azalıyor yani ektiğimiz topraklar küçük geliyor.önceden traktör yokken nasıldı 500 dönüm tarla ekip kaldran varmıydı?vardı evet ama parmakla gösterilecek kadar az.o zamandaki çiftçi sayısıyla şimdikini karşılaştırın bi on yıl sonra ile bugunu karşılaştırdığımızda da aynı şeyleri görmek mümkn olacak.küçük çiftçiler kiralık tarla ekip kaldıran çiftçiler bir şekilde çiftçiliği bırakacak.akıllı oynayan kazanacak sezona elinde parayla giren kaznacak borçla giren dahada borçlanacak ve yerini daha büyük çiftçilere bırakmak zorunda kalacak olay bu işte ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="morrrrr, post: 257742, member: 176"] [b]Ynt: Bakan Eker, Hububat Alım Fiyatlarını Açıkladı[/b] arkadaşlar devir kafayı kullanma devri çiftçiler olarak aklıllı hareket etmek lazım ilsri görüşlü olmak lazım nasıl olcak ben soleyim mesela en basitinden ben burada haş haşın yetişmesine o kadar emek harcıyorum bir yılımı veriyorum borsa açıklıyor haşhaşın kilosu beş liradan alınacak.tamam güzel çok şükür ama haş haş satan dükkana bir gidiyorsun adam asmış taze haşhaş 12 lira eeee tüccar bnden çok kazanıyor.nasıl iş bu şimdi.mesela haş haş eken arkadaşlar gidip direk fırınlarla anlaşsa araya kimseyi sokmasa daha çok kar yaparlar.yada buğdayı ektin anlaş fırının biriyle yaptır ununu götür komisyon ödemeden ver oraya.bakın ayrıca tarımda gün geçtikçce teknoloji ilerliyor ve teknoloji ilerledikçe insana olan ihtiyaç azalıyor yani ektiğimiz topraklar küçük geliyor.önceden traktör yokken nasıldı 500 dönüm tarla ekip kaldran varmıydı?vardı evet ama parmakla gösterilecek kadar az.o zamandaki çiftçi sayısıyla şimdikini karşılaştırın bi on yıl sonra ile bugunu karşılaştırdığımızda da aynı şeyleri görmek mümkn olacak.küçük çiftçiler kiralık tarla ekip kaldıran çiftçiler bir şekilde çiftçiliği bırakacak.akıllı oynayan kazanacak sezona elinde parayla giren kaznacak borçla giren dahada borçlanacak ve yerini daha büyük çiftçilere bırakmak zorunda kalacak olay bu işte ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Eker, Hububat Alım Fiyatlarını Açıkladı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt