PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Kirişci: "Gençlere tarım ve hayvancılığı özendireceğiz"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="filizma" data-source="post: 1424509" data-attributes="member: 90279"><p>benim köyüm şehre 25 km uzaklıkta ve köyde ikamet ediyorum. ben ilk ve orta okulu köyümde okumuştum,</p><p>3 yıl önce köyüme tekrar yerleştim,eşimde bende şehirde çalışıyoruz.Genç denebilecek yaşlardayız mesaili işlerimizden arta kalan zamanlarda hayvancılıkla ve tarımla uğraşıyoruz, 7 yaşındaki kızım hersabah 8 de evden çıkıp 25 km yol tepip okula gidiyor akşam aynı yolu geri geliyor.köydeki okul yıkılmaya mahkum bırakıldı.birleştirilmiş sınıfada razıydık ama yok,birbirine yakın 3 köyden 2 minibüs dolusu çocuğa 25 km yol çektirmek mi mantıklı 3 öğretmenin o yolu gelmesi mi mantıklı?en azından 4. sınıfa kadar köyde okuyabilseydi çocuklar.köye geri dönecek olanda çocukların okulları nedeniyle gelmiyor.okul konusunda [USER=77588]@adurak59[/USER] katılıyorum ve her ortamda köy okullarının kapatılmasını şiddetle eleştiriyorum,</p><p></p><p>evlenecek olan köyde yaşamak istemiyor.ilkel şartlarda tarımıda hayvancılığıda yapmak istemiyor.kabul edelim avrupadaki çiftçiler gibi değiliz,yem taşı-kemre taşı-süt sağ-tarla ek-hasat et ay sonu eline ne geçti hiçbişey fabrika kazandı,sütçü kazandı,tüccar kazandı,</p><p>çiftçilik gönül işi dediysek bu işle uğraşanlarıda bukadar enayi yerine koymaktan vazgeçsinler artık.çıkarsınlar takım elbiseleri kravatları madem çok kazandırıyor birazda onlar kazansın gözümüz yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="filizma, post: 1424509, member: 90279"] benim köyüm şehre 25 km uzaklıkta ve köyde ikamet ediyorum. ben ilk ve orta okulu köyümde okumuştum, 3 yıl önce köyüme tekrar yerleştim,eşimde bende şehirde çalışıyoruz.Genç denebilecek yaşlardayız mesaili işlerimizden arta kalan zamanlarda hayvancılıkla ve tarımla uğraşıyoruz, 7 yaşındaki kızım hersabah 8 de evden çıkıp 25 km yol tepip okula gidiyor akşam aynı yolu geri geliyor.köydeki okul yıkılmaya mahkum bırakıldı.birleştirilmiş sınıfada razıydık ama yok,birbirine yakın 3 köyden 2 minibüs dolusu çocuğa 25 km yol çektirmek mi mantıklı 3 öğretmenin o yolu gelmesi mi mantıklı?en azından 4. sınıfa kadar köyde okuyabilseydi çocuklar.köye geri dönecek olanda çocukların okulları nedeniyle gelmiyor.okul konusunda [USER=77588]@adurak59[/USER] katılıyorum ve her ortamda köy okullarının kapatılmasını şiddetle eleştiriyorum, evlenecek olan köyde yaşamak istemiyor.ilkel şartlarda tarımıda hayvancılığıda yapmak istemiyor.kabul edelim avrupadaki çiftçiler gibi değiliz,yem taşı-kemre taşı-süt sağ-tarla ek-hasat et ay sonu eline ne geçti hiçbişey fabrika kazandı,sütçü kazandı,tüccar kazandı, çiftçilik gönül işi dediysek bu işle uğraşanlarıda bukadar enayi yerine koymaktan vazgeçsinler artık.çıkarsınlar takım elbiseleri kravatları madem çok kazandırıyor birazda onlar kazansın gözümüz yok. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Kirişci: "Gençlere tarım ve hayvancılığı özendireceğiz"
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt