PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Pakdemirli: Türk tarımının 6 ana sorunu var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci84" data-source="post: 1304490" data-attributes="member: 83469"><p>Hayırlı akşamlar, mülkyet durumu 1950 li yıllarda yapılsa idi iyi olurdu , belki şuanda tarım daha iyi olabilirdi, fakat o insanlar hangi sanayide yada hizmet sektöründe çalışacaktı, bildiğiniz gibi avrupaya giden işçilerimiz köyünde geçinemeyen insanlardı, gelelim , bugüne dövize bağlı tüm girdilerimiz , dolar bu gğn yükselse hapı yuttuk aynı geçen seneki gibi, benim kızdıpım çok yanlış tarım politikası var, nohut , mercimek bupday benim ülkemde yetişmiyormu, tl ile mal alsak bi nebze , benim çiftçim kazansa paramız(olmayan döviz)dışarı gitmese bu çiftçi bu parayı ne yapacak yine burda harcıyacak , bilmem ne adasında ofshore hesaba atacak hali yok, destekle benim nohut mercimek buğday ayçiçeği vs üreticimizi , herkes kazansın, bir bunu anlamıyorum birde üretici tüketici arasındaki % bilmem kaçlık uçurumu, bizim sorunlarımız hiç bitmedi biteceğide yok, danışmanlar bence sıfır sıfır, çok çok yazacak var ne yapalım inşAllah ilerde düzelir tekrar herkese hayırlı akşamlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci84, post: 1304490, member: 83469"] Hayırlı akşamlar, mülkyet durumu 1950 li yıllarda yapılsa idi iyi olurdu , belki şuanda tarım daha iyi olabilirdi, fakat o insanlar hangi sanayide yada hizmet sektöründe çalışacaktı, bildiğiniz gibi avrupaya giden işçilerimiz köyünde geçinemeyen insanlardı, gelelim , bugüne dövize bağlı tüm girdilerimiz , dolar bu gğn yükselse hapı yuttuk aynı geçen seneki gibi, benim kızdıpım çok yanlış tarım politikası var, nohut , mercimek bupday benim ülkemde yetişmiyormu, tl ile mal alsak bi nebze , benim çiftçim kazansa paramız(olmayan döviz)dışarı gitmese bu çiftçi bu parayı ne yapacak yine burda harcıyacak , bilmem ne adasında ofshore hesaba atacak hali yok, destekle benim nohut mercimek buğday ayçiçeği vs üreticimizi , herkes kazansın, bir bunu anlamıyorum birde üretici tüketici arasındaki % bilmem kaçlık uçurumu, bizim sorunlarımız hiç bitmedi biteceğide yok, danışmanlar bence sıfır sıfır, çok çok yazacak var ne yapalım inşAllah ilerde düzelir tekrar herkese hayırlı akşamlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Pakdemirli: Türk tarımının 6 ana sorunu var
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt