PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Pakdemirli yerli elektrikli traktör için tarih verdi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1412158" data-attributes="member: 59451"><p>hımm demekki traktör işide göstermelikmiş, ee koltuktakiler inanmış söylemiş halk inanacak tabiki, ama kimin mumu yatsıya kadar yanıyordu?</p><p></p><p>çok önemli mesele şu</p><p>hadi onu yapamadık bunu yapamadık, cümle alem inandı, buraya kadar normal</p><p></p><p>fakat koltuk öyle öteberi bir koltuk değilse</p><p></p><p>koskoca bir ülkenin bakanlık koltuğu ise</p><p></p><p>bu koltukta oturanda inandıysa kökten yanmışız</p><p></p><p>koltukta oturan en uyanık en bilgili en donanımlı en yetkili ve işi en iyi bilen olup, tüm veriler elinde tüm bilgiler elinde olup buna inanmayacak birisi olmalıydı...</p><p></p><p>tam tersine makamına hürmet eden halkımız, ağzından her çıkana inanacağından güveneceğinden, konu hakkında ileri seviyede umut satan açıklamalar bilerek halkın inanması için yönlendirme açıklamaları yada tabir yerinde ise ara gazı vermesi demek oluyor, bu kadarıda fazla, şahsen kendi adıma konuşuyorum, ben olsam utanır sıkılır koltuğu bırakırdım, bu derece kazığı o koltukta yemek benim o işi yapamadığımın göstergesi olurdu, daha fazla rezil olacağıma, aç kalacak halim yok bildiğim işi yapardım yahu....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1412158, member: 59451"] hımm demekki traktör işide göstermelikmiş, ee koltuktakiler inanmış söylemiş halk inanacak tabiki, ama kimin mumu yatsıya kadar yanıyordu? çok önemli mesele şu hadi onu yapamadık bunu yapamadık, cümle alem inandı, buraya kadar normal fakat koltuk öyle öteberi bir koltuk değilse koskoca bir ülkenin bakanlık koltuğu ise bu koltukta oturanda inandıysa kökten yanmışız koltukta oturan en uyanık en bilgili en donanımlı en yetkili ve işi en iyi bilen olup, tüm veriler elinde tüm bilgiler elinde olup buna inanmayacak birisi olmalıydı... tam tersine makamına hürmet eden halkımız, ağzından her çıkana inanacağından güveneceğinden, konu hakkında ileri seviyede umut satan açıklamalar bilerek halkın inanması için yönlendirme açıklamaları yada tabir yerinde ise ara gazı vermesi demek oluyor, bu kadarıda fazla, şahsen kendi adıma konuşuyorum, ben olsam utanır sıkılır koltuğu bırakırdım, bu derece kazığı o koltukta yemek benim o işi yapamadığımın göstergesi olurdu, daha fazla rezil olacağıma, aç kalacak halim yok bildiğim işi yapardım yahu.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Pakdemirli yerli elektrikli traktör için tarih verdi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt