PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Vahit Kirişci: "Rusya ve Ukrayna bize gıda ürünlerini piyasa fiyatından %25 aşağısına verecek"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1428068" data-attributes="member: 59451"><p>Madem öyle neden Hindistandan buğday almak için görüşülüyor, yüzde 25 ucuza savaşan ülkelerin malını alacağınızı ilan etmek demek şu demek, yerli üreticinin malını piyasalardan yüzde 25 aşağıya almaya kalkıcaz desenize şuna.</p><p></p><p>Ben inanmıyorum aslında savaşan ülkeler malını satar yüzde 25 ucuza aldık derlerse hiç şaşmam, neymiş sıkışmışlar,</p><p></p><p>oldu zaten nerde başı sıkışan var onu bulup malını ucuza kapın siz, dünyanın uyanığı olmak iyi bişey dememizmi gerekiyor yoksa.</p><p></p><p> birde hazineye zararlardan hiç bahsedilmez oldu, dışarıdan pahalı alınıp içeri ucuza satımın faturasının hesabını kimse sormayacakmı? yüzde 25 ucuza mal kaptığınızıda varsaysak hiç zararı yokmu yani bu nasıl algı yaratmak anlamış değilim, zararın tarifinide isteriz bilahare, zarar nedir ne değildir biliyormusunuz bakalım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1428068, member: 59451"] Madem öyle neden Hindistandan buğday almak için görüşülüyor, yüzde 25 ucuza savaşan ülkelerin malını alacağınızı ilan etmek demek şu demek, yerli üreticinin malını piyasalardan yüzde 25 aşağıya almaya kalkıcaz desenize şuna. Ben inanmıyorum aslında savaşan ülkeler malını satar yüzde 25 ucuza aldık derlerse hiç şaşmam, neymiş sıkışmışlar, oldu zaten nerde başı sıkışan var onu bulup malını ucuza kapın siz, dünyanın uyanığı olmak iyi bişey dememizmi gerekiyor yoksa. birde hazineye zararlardan hiç bahsedilmez oldu, dışarıdan pahalı alınıp içeri ucuza satımın faturasının hesabını kimse sormayacakmı? yüzde 25 ucuza mal kaptığınızıda varsaysak hiç zararı yokmu yani bu nasıl algı yaratmak anlamış değilim, zararın tarifinide isteriz bilahare, zarar nedir ne değildir biliyormusunuz bakalım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Vahit Kirişci: "Rusya ve Ukrayna bize gıda ürünlerini piyasa fiyatından %25 aşağısına verecek"
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt