PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Vahit Kirişci: "Türkiye artık tarımda global bir güç, dışardan gelen yetkililer bizden yardım istiyor"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1435599" data-attributes="member: 59451"><p>Mazot ve gübrede anormal artışları kabul ettiğine göre, tarım sektöründe bu artışların yansımaları için ne çalışma yaptın ne derler adama? çiftçi çeksin mazot ve gübredeki artışın yükünü üretim yapsın, siz koltuğunuzda oturun global güç olun.</p><p></p><p>Örnek verdik Rusya Hindistan başta girdiler konusunda pek çok ülke önlemler aldı, siz oturdunuz hala devam oturmaya, bir tarftanda mazota zamla vergi geliri artırdınız bütçeyi doldurdunuz, gübrede olan bitene seyirci kaldınız.</p><p></p><p> Ama buraya kadardı, çünkü şimdiki yöneticiler koltuk makam sahipleri için seneye diye bişey olmayacak, görünen köy kılavuz istemez derler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1435599, member: 59451"] Mazot ve gübrede anormal artışları kabul ettiğine göre, tarım sektöründe bu artışların yansımaları için ne çalışma yaptın ne derler adama? çiftçi çeksin mazot ve gübredeki artışın yükünü üretim yapsın, siz koltuğunuzda oturun global güç olun. Örnek verdik Rusya Hindistan başta girdiler konusunda pek çok ülke önlemler aldı, siz oturdunuz hala devam oturmaya, bir tarftanda mazota zamla vergi geliri artırdınız bütçeyi doldurdunuz, gübrede olan bitene seyirci kaldınız. Ama buraya kadardı, çünkü şimdiki yöneticiler koltuk makam sahipleri için seneye diye bişey olmayacak, görünen köy kılavuz istemez derler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Vahit Kirişci: "Türkiye artık tarımda global bir güç, dışardan gelen yetkililer bizden yardım istiyor"
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt