PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Vahit Kirişci: "Türkiye Avrupa Birliği'nin Tarım Politikalarını Takip Ediyor"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1430062" data-attributes="member: 59451"><p>Avrupa dışarıdan pahalıya aldığı ürünleri vatandaşına ucuza satıyor ve hazinesine zararmı ettiriyor?</p><p></p><p>Yaş çay alım fiyatı açıkladınız buğday fiyatını ve diğer hububat fiyatlarınıda geç kalmadan zamanında açıklasanıza, dünya fiyatları nerede hadi açıklayın ?</p><p></p><p> Neredeyse 1 ay önce yazdım fiyat açıklayan olmayacak tahmininde bulundum, netekim hiçkimseden ses çıkmıyor acaba neden?</p><p></p><p>Yaş çay alım fiyatıda düşük bulundu, üretici 10 liradan aşağı satmak istemiyor, geçen seneye göre hepi topu yüzde 73 yukarıda dedndi ama girdiler ve herşey 3 katu ile 6 katu artış yaptı, sanırım avrupalıların girdileri hiç yok, bizimde girdimiz yokmuş gibi davranılıyor ilginç.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1430062, member: 59451"] Avrupa dışarıdan pahalıya aldığı ürünleri vatandaşına ucuza satıyor ve hazinesine zararmı ettiriyor? Yaş çay alım fiyatı açıkladınız buğday fiyatını ve diğer hububat fiyatlarınıda geç kalmadan zamanında açıklasanıza, dünya fiyatları nerede hadi açıklayın ? Neredeyse 1 ay önce yazdım fiyat açıklayan olmayacak tahmininde bulundum, netekim hiçkimseden ses çıkmıyor acaba neden? Yaş çay alım fiyatıda düşük bulundu, üretici 10 liradan aşağı satmak istemiyor, geçen seneye göre hepi topu yüzde 73 yukarıda dedndi ama girdiler ve herşey 3 katu ile 6 katu artış yaptı, sanırım avrupalıların girdileri hiç yok, bizimde girdimiz yokmuş gibi davranılıyor ilginç. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Vahit Kirişci: "Türkiye Avrupa Birliği'nin Tarım Politikalarını Takip Ediyor"
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt