PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Vahit Kirişci yeni e-Tarım sistemini anlatıyor | "1 yıl boş kalan tarla başkasına verilecek"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1433413" data-attributes="member: 59451"><p>Bir tarım politikası yapmadan düzenlemeler yapmadan, üreticinin sorunlarını çözmeden üreticiden ürün yetiştirmesini bekleyen insanlarla doldu kaldı ülkemiz, Hayır kimden ne bekliyorsunuz mubarekler ondan bi haberler, neden? ülkemiz tarım ülkesi lafını ezberlemiş sayıklayıp duruyor, hala koskoca bakan çıkmış bu ahval ve şerait altındaki üretici kesimİnin saçma sapan uygulamalarla üretim artışı yaparak memleketin karnını doyurmasını düşünüyor, üretim artışını sağlayacağını düşünüyor.</p><p></p><p> Sorun çözmeden tarlalara müşteri bulacakmış ektirecekmiş boş kalmıycakmış, kafa basmadığından değil işlerine öyle geliyor, acaba şöyle yapsak hiç uğraşmadan milleti tarlalarda üretim için sıraya sokarmıyız anlayışı, üretim bol olsa mal ucuz olsa istiyor ama oturduğu yerden sorunlarla ilgilenmeden çözmeden tarlalara kullanımda ortakçı bulacak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1433413, member: 59451"] Bir tarım politikası yapmadan düzenlemeler yapmadan, üreticinin sorunlarını çözmeden üreticiden ürün yetiştirmesini bekleyen insanlarla doldu kaldı ülkemiz, Hayır kimden ne bekliyorsunuz mubarekler ondan bi haberler, neden? ülkemiz tarım ülkesi lafını ezberlemiş sayıklayıp duruyor, hala koskoca bakan çıkmış bu ahval ve şerait altındaki üretici kesimİnin saçma sapan uygulamalarla üretim artışı yaparak memleketin karnını doyurmasını düşünüyor, üretim artışını sağlayacağını düşünüyor. Sorun çözmeden tarlalara müşteri bulacakmış ektirecekmiş boş kalmıycakmış, kafa basmadığından değil işlerine öyle geliyor, acaba şöyle yapsak hiç uğraşmadan milleti tarlalarda üretim için sıraya sokarmıyız anlayışı, üretim bol olsa mal ucuz olsa istiyor ama oturduğu yerden sorunlarla ilgilenmeden çözmeden tarlalara kullanımda ortakçı bulacak. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Vahit Kirişci yeni e-Tarım sistemini anlatıyor | "1 yıl boş kalan tarla başkasına verilecek"
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt