PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Vahit Kirişci yeni e-Tarım sistemini anlatıyor | "1 yıl boş kalan tarla başkasına verilecek"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kaleciki06" data-source="post: 1433424" data-attributes="member: 83816"><p>Eğer bu yazdıkların bana ise seni uyarıyorum haddini bil herkesin görüşüne saygı duyacaksın cahillik emin ol senden bize kalmaz burda genel bir sorundan bahsediyoruz iş muhtarlara havale edilmiş sap Senin </p><p></p><p>Eğer bu yazdığın banaysa </p><p>1.kus kadar beyninle insanların görüşlerini anlamadan konuya hakim olmadan yargılama</p><p>2.gel Ankara'ya klavyeden mi yaziyoruz arazidenmi yazıyoruz gözünle gör </p><p>3.Burda genel bir sorundan bahsediliyor iş muhtarlara havale edilmiş deniliyor önce anla</p><p>4.Baskalarinin düşüncelerine saçma dersen başkasında sana aptalca şeyler yazma der bunlara hazırlıkli ol</p><p>5.Ben Bilkent çevre mühendisliği mezunu çiftçi ve hayvancilik yapan bir aileden geliyorum 3 farklı işletmem 2 ayrı çiftliğim arazim ve hayvanlarım var bana burda ahkam kesme herkes senin gibi düşünmek zorunda değil saygı duyacaksın ki saygı göreceksin </p><p>6.Yapmadan bilmeden demişsin klavye başından sallayan varsa oda sensin haddini bilmezsen bildiririm senin üslubunla gerekirse senin seviyenle..</p><p>7.Herkes her görüşünü yaplasabilir bana göre doğru sana göre yanlis olabilir farklılık her zaman değer katar ama at gözlük lü örümcek beyinliler herşeye yorum yapanlar hiçbir şey hakkında bilgisi olmayıp fakat her şey hakkında bilgisi olanlar önce öğrenin sonra tartışın ve karşısındakine hakaret ederken karşısındakininde size daha fazla hakaret edebileceğini unutmayın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kaleciki06, post: 1433424, member: 83816"] Eğer bu yazdıkların bana ise seni uyarıyorum haddini bil herkesin görüşüne saygı duyacaksın cahillik emin ol senden bize kalmaz burda genel bir sorundan bahsediyoruz iş muhtarlara havale edilmiş sap Senin Eğer bu yazdığın banaysa 1.kus kadar beyninle insanların görüşlerini anlamadan konuya hakim olmadan yargılama 2.gel Ankara'ya klavyeden mi yaziyoruz arazidenmi yazıyoruz gözünle gör 3.Burda genel bir sorundan bahsediliyor iş muhtarlara havale edilmiş deniliyor önce anla 4.Baskalarinin düşüncelerine saçma dersen başkasında sana aptalca şeyler yazma der bunlara hazırlıkli ol 5.Ben Bilkent çevre mühendisliği mezunu çiftçi ve hayvancilik yapan bir aileden geliyorum 3 farklı işletmem 2 ayrı çiftliğim arazim ve hayvanlarım var bana burda ahkam kesme herkes senin gibi düşünmek zorunda değil saygı duyacaksın ki saygı göreceksin 6.Yapmadan bilmeden demişsin klavye başından sallayan varsa oda sensin haddini bilmezsen bildiririm senin üslubunla gerekirse senin seviyenle.. 7.Herkes her görüşünü yaplasabilir bana göre doğru sana göre yanlis olabilir farklılık her zaman değer katar ama at gözlük lü örümcek beyinliler herşeye yorum yapanlar hiçbir şey hakkında bilgisi olmayıp fakat her şey hakkında bilgisi olanlar önce öğrenin sonra tartışın ve karşısındakine hakaret ederken karşısındakininde size daha fazla hakaret edebileceğini unutmayın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Vahit Kirişci yeni e-Tarım sistemini anlatıyor | "1 yıl boş kalan tarla başkasına verilecek"
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt