PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Vahit Kirişci yeni e-Tarım sistemini anlatıyor | "1 yıl boş kalan tarla başkasına verilecek"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="selcuk43" data-source="post: 1433468" data-attributes="member: 80948"><p>Diyebilir onun için piyasada bir den çok taksici var.Yada ambulanslar var.Ben hiç hastaneye taksiyle gitmedim.Acil bir durum var ise ambulans çağırılabilir.Çiftçilik üretim sektörü gibi sektörlerle taksicilik bir değil.Sen ürününü ya da tarlanı o sene ekmedin ya da satmadın ürününü kimse sana hesap soramaz.Ticari bir stratejin vardır.Devletin çok ihtiyacı vardıysa seninle 1 yıl önceden sözleşme imzalar.Sana mazotunu gübreni tohumunu verir 50 dönüm tarlanın buğday ekimi için sözleşme imzalar.Şu kadar da kar payı bırakır sana işine gelirse risksiz imzalarsın ekersin.Türkiye şartlarında tarlanın bulunduğu iklim koşullarına göre 200-400 kg arası dönümde buğday hasadı bekler devlet sözleşmede yazar hasat zamanı da ister kendi biçercisini göderir ister götürüye birini tutar alır hasadını.Öyle ben ektiğim arpayı buğdayı depomdan zorla almaya kalkarsa bu liberal ekonomiye değil.Bildiğin kominist düzene girer.O zaman vatandaş da her sene bedava mazot araba ev ister.Adam belki yoruldu yetişemedi ya da dinlendiricek tarlasını parası kalmadı belki kimseye zorla kiraya vermek zorunda değil.Anlaşma yapılır tarlayı verdiği şekilde bırakma kullanılacak gübreye kadar anlaşma kağıt üzerinde olur o zaman herkes kiralar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="selcuk43, post: 1433468, member: 80948"] Diyebilir onun için piyasada bir den çok taksici var.Yada ambulanslar var.Ben hiç hastaneye taksiyle gitmedim.Acil bir durum var ise ambulans çağırılabilir.Çiftçilik üretim sektörü gibi sektörlerle taksicilik bir değil.Sen ürününü ya da tarlanı o sene ekmedin ya da satmadın ürününü kimse sana hesap soramaz.Ticari bir stratejin vardır.Devletin çok ihtiyacı vardıysa seninle 1 yıl önceden sözleşme imzalar.Sana mazotunu gübreni tohumunu verir 50 dönüm tarlanın buğday ekimi için sözleşme imzalar.Şu kadar da kar payı bırakır sana işine gelirse risksiz imzalarsın ekersin.Türkiye şartlarında tarlanın bulunduğu iklim koşullarına göre 200-400 kg arası dönümde buğday hasadı bekler devlet sözleşmede yazar hasat zamanı da ister kendi biçercisini göderir ister götürüye birini tutar alır hasadını.Öyle ben ektiğim arpayı buğdayı depomdan zorla almaya kalkarsa bu liberal ekonomiye değil.Bildiğin kominist düzene girer.O zaman vatandaş da her sene bedava mazot araba ev ister.Adam belki yoruldu yetişemedi ya da dinlendiricek tarlasını parası kalmadı belki kimseye zorla kiraya vermek zorunda değil.Anlaşma yapılır tarlayı verdiği şekilde bırakma kullanılacak gübreye kadar anlaşma kağıt üzerinde olur o zaman herkes kiralar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Vahit Kirişci yeni e-Tarım sistemini anlatıyor | "1 yıl boş kalan tarla başkasına verilecek"
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt