PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Vahit Kirişci yeni e-Tarım sistemini anlatıyor | "1 yıl boş kalan tarla başkasına verilecek"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bilal_26" data-source="post: 1433513" data-attributes="member: 75269"><p>Üretirken tükenmek bu sene bir çok kişi bunu yaşayacak 22/23 bir çok çıkmaza karamsarlığa ön görülemezlik belirsizlik battıya cıktıya gebe </p><p>Kendi şahsi düşüncem mazota ilaca gübreye amortismana faiş fiyat verip bu maliyetlerin çok altında ürüne fiyat belirlenir malı para ettirecem enfilasyona ezdirmeyecen diye depoda tut çuvalla istifle sat bakki ne gör mazot gübre ilaç biçer kira demirbas yine almıs başını gitmiş hammalelik 120 çuval gübre alacak param vardı almadım cünki umudum yok ön gorulemez bir durum içindeyim tarım adına ekonomi adına </p><p>ekonomik verileri haberleri takip ederim mümkün olduğunca, ötv KDV akaryakıt tekel ürün zammıyla bu iş nereye kadar tünelin sonu karanlık</p><p></p><p>Bu seneki hasattan nasip olursa kazanacağımı sarı kıza veya benjamine yatırsam ne kaybım olacak bir yıl dinlenirim baharda aktardığım küçük birkaç yervar 53 dönüm acaba onudamı ekmesem bende durum umut bu kadar bitik vaziyette yav 20.20 bir gübre 500 TL olurmuyaa neyse yazacak çok şey varda</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bilal_26, post: 1433513, member: 75269"] Üretirken tükenmek bu sene bir çok kişi bunu yaşayacak 22/23 bir çok çıkmaza karamsarlığa ön görülemezlik belirsizlik battıya cıktıya gebe Kendi şahsi düşüncem mazota ilaca gübreye amortismana faiş fiyat verip bu maliyetlerin çok altında ürüne fiyat belirlenir malı para ettirecem enfilasyona ezdirmeyecen diye depoda tut çuvalla istifle sat bakki ne gör mazot gübre ilaç biçer kira demirbas yine almıs başını gitmiş hammalelik 120 çuval gübre alacak param vardı almadım cünki umudum yok ön gorulemez bir durum içindeyim tarım adına ekonomi adına ekonomik verileri haberleri takip ederim mümkün olduğunca, ötv KDV akaryakıt tekel ürün zammıyla bu iş nereye kadar tünelin sonu karanlık Bu seneki hasattan nasip olursa kazanacağımı sarı kıza veya benjamine yatırsam ne kaybım olacak bir yıl dinlenirim baharda aktardığım küçük birkaç yervar 53 dönüm acaba onudamı ekmesem bende durum umut bu kadar bitik vaziyette yav 20.20 bir gübre 500 TL olurmuyaa neyse yazacak çok şey varda [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Vahit Kirişci yeni e-Tarım sistemini anlatıyor | "1 yıl boş kalan tarla başkasına verilecek"
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt