PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Vahit Kirişci yeni e-Tarım sistemini anlatıyor | "1 yıl boş kalan tarla başkasına verilecek"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1434647" data-attributes="member: 95971"><p>Toprak reformu olmazsa etkin bir üretim de olmaz</p><p>Ekilebilir alanlar kendi haline bırakılmamalı</p><p>Bakanlığın mülkiyet üzerinde olmasa da en azından kullanım üzerinde uygulamayı planladığı bu politikayı olumlu görüyorum</p><p>Hatrı sayılır bir miktar arazi üzerinde mülkiyet sorunlarından dolayı ya ekim yapılamıyor ya da aileden bir derebeyi tarlaya el koyuyor</p><p>Nihayetinde şahıslar olumsuz etkilense de ülkede tarımsal üretimi ileriye taşıyacak bir uygulama</p><p>Umarım oy kaybetme kaygısıyla askıya alınmaz</p><p>Çünkü ülkemizde politikalar millet için değil bir sonraki seçim için belirlenir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1434647, member: 95971"] Toprak reformu olmazsa etkin bir üretim de olmaz Ekilebilir alanlar kendi haline bırakılmamalı Bakanlığın mülkiyet üzerinde olmasa da en azından kullanım üzerinde uygulamayı planladığı bu politikayı olumlu görüyorum Hatrı sayılır bir miktar arazi üzerinde mülkiyet sorunlarından dolayı ya ekim yapılamıyor ya da aileden bir derebeyi tarlaya el koyuyor Nihayetinde şahıslar olumsuz etkilense de ülkede tarımsal üretimi ileriye taşıyacak bir uygulama Umarım oy kaybetme kaygısıyla askıya alınmaz Çünkü ülkemizde politikalar millet için değil bir sonraki seçim için belirlenir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Vahit Kirişci yeni e-Tarım sistemini anlatıyor | "1 yıl boş kalan tarla başkasına verilecek"
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt