PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan ve Başkanların Süt Fiyatı Görüşmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="filizma" data-source="post: 1382322" data-attributes="member: 90279"><p>orada haklısın abim,</p><p>ama şuda bir gerçektir tarım politikamızın tarımda ve hayvancılıkta bizi sollayan ülkeler seviyesine getirmezsek sonumuz hüsran olacak.vallaha ben araç kullanana verilen ehliyet gibi tarımın başındaki adamdan tut köylü dayıma kadar hayvancılık ve tarım için ehliyet verilsin ve düzenli kontrol edilsin derim.masa başındakilerde sahaya insin görsün.kim nasıl çalışıyor ne yapıyor baksınlar öyle çizmeyi giyip gazetelere poz vermekle olmuyor bu iş.salep yetiştirebilirmiyim diye tarım ilçeye gidip danışayım dedim adam ağacımı oluyor nasıl bir bitkiymiş o dedi şok oldum.bu adamlar mı bizi yönlendirecek ?inek kaç ay gebe kalır koyun kaç ay süt verir bunu bilmeyen adamlar aldığı maaşları hakediyor mu acaba?bizde b.kun içinde uğraşıp bu adamlara evrak götürüp eksik bişey olduğunda bir dünyada azar işitiriz.işini layıkıyla yapan köylünün evrak işlerine yardımcı olan doğru yönlerndirmeye çalışanlara lafım meclisten dışarıdır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="filizma, post: 1382322, member: 90279"] orada haklısın abim, ama şuda bir gerçektir tarım politikamızın tarımda ve hayvancılıkta bizi sollayan ülkeler seviyesine getirmezsek sonumuz hüsran olacak.vallaha ben araç kullanana verilen ehliyet gibi tarımın başındaki adamdan tut köylü dayıma kadar hayvancılık ve tarım için ehliyet verilsin ve düzenli kontrol edilsin derim.masa başındakilerde sahaya insin görsün.kim nasıl çalışıyor ne yapıyor baksınlar öyle çizmeyi giyip gazetelere poz vermekle olmuyor bu iş.salep yetiştirebilirmiyim diye tarım ilçeye gidip danışayım dedim adam ağacımı oluyor nasıl bir bitkiymiş o dedi şok oldum.bu adamlar mı bizi yönlendirecek ?inek kaç ay gebe kalır koyun kaç ay süt verir bunu bilmeyen adamlar aldığı maaşları hakediyor mu acaba?bizde b.kun içinde uğraşıp bu adamlara evrak götürüp eksik bişey olduğunda bir dünyada azar işitiriz.işini layıkıyla yapan köylünün evrak işlerine yardımcı olan doğru yönlerndirmeye çalışanlara lafım meclisten dışarıdır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan ve Başkanların Süt Fiyatı Görüşmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt