PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakanın Bütçe Konuşmasın daki Dalevere!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 628602" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Bakanın Bütçe Konuşmasın daki Dalevere!!!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>o yollar biizm buraya osmaniyeyede yapıldı </p><p>yapıldıktan 3 ay sonra yol hariç herşeye benzeyen adı duble yol oaln yolu bunlar yaptı dogru</p><p>duble yolda 60km hızla giderken arabanın 1 tekeri o çukura düştü diye 4 takla atan araba gördünmü veya göreniniz oldumu</p><p>ben gördüm</p><p>saglık konusuna gelelim</p><p>hastaneden kastın devlet hastanesi olarak tabir ettigimiz kamu malı oaln hastanelerse kamunun görevidir görevini yapacak eskiler yapmıyorsa o eskilerin sorunu</p><p>hastanelerden faydalanma konusunda ise evet herkes faydalanıyor ona sözüm yok grip için doktora gidersen osmaniye devlet hastanesinde 1 günde biter işin</p><p>özel hastaneye gidersen grip için yarım günde biter işin</p><p>eger özel hastaneye grip için gidersen ve sgk nın bir bölümüne baglıysan(bagkur ssk emeklisandıgı vs) 50liraya mal olur 1 grip hastalıgı sana</p><p>bu başarıysa dogru başarılılar</p><p>kaldıki özel hastaneler konusuna gelelim</p><p>uyduruk grip 50liraya mal oluyor özel hastanede</p><p>onun dılında yaptıkları tahliller vs gibi birsüür uyduruk işlem sonucu devlete fatura ettikleri miktarı bilsen bilmem ne düşünürsün</p><p>başarı buysa başarılı bir hükümetimiz var</p><p>sivaslı arkadaşımız ülke kime satılmış kaça bölünmüş diye sormuş onada cevap vereyim</p><p></p><p>şuanda başımızda bulunan hükümet degilmi x ve y partisi sivasın ötesine geçemez diyen</p><p>o öyle desede geçtiler </p><p>türk kürt laz çerkez bilmem ne deyipte memlekette bölücülük ayrımcılık olaylarınıda yapan yine bu hükümet bunu hala görmüyorsanız ne mutlu size</p><p>satılan yerler konusuna gelirsek</p><p>filistin için timsah göz yaşı döken hükümet bilmiyormu ki filistin bugün bu zulmü bu acıyı yaşıyorsa bunun sebebi israile 1940lı yıllarda satılan 40 bin metrekare toprak degilmi</p><p>şuan ülkemizde nekadar toprak israil fransa ingiltere vs birçok ülkeye nekadar toprak satıldı sen biliyormusun</p><p>sitede nigdeli varsa cevaplasın nigdenin elma bahçelerini bordaki elmabahçelerini kim satın aldı</p><p>ben 4 yıl nigdede üniversitede okudum ben cevap vermeyim nigdeli arkadaşlar söylesin</p><p>urfa tarafında nekadar toprak israile satıldı urfalı arkadaşalr söylesin sitede vardır urfalı</p><p></p><p>kamuya ait nekadar kurum özelleşme adıyla dış devletlere satıldı bunlarıda biliyorsundur</p><p>gerçi bunada satılmadı kiralandı falan dersiniz</p><p></p><p>hadi bunlarıda geçtik</p><p></p><p>egitime gelelim</p><p>ben 21 yıl egitim görmüş üniversite ve yüksek lisans yapmış biri olarak açık bir soru soruyorum</p><p>benim babam çiftçi olmasaydı veya maddi durumu iyi olmayan bir çiftçi olsaydı veya sehride yaşayan bir gariban olsaydı</p><p>ben şimdi 700liraya mı çalışacaktım 21 yıl boşa dirsek çürütmüşüm sen daha nelerden bahsediyorsun</p><p>bu memlekette 100 civarı devlet ve zel ünversite varken bile üniversite mezunları iş bulamıyordu veya zorlanıyordu</p><p>bunlar naptı ilkögretim okulu açar gibi her ile her ilçeye üniversite ve yüksekokul kurdu nolacak bunun sonu 4-5 yıl sonra milyonlarca üniversite mezunu işsiz ordusu olacak</p><p></p><p>daha sayayımmı hükümetin başarılarını</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 628602, member: 33118"] [b]Ynt: Bakanın Bütçe Konuşmasın daki Dalevere!!![/b] o yollar biizm buraya osmaniyeyede yapıldı yapıldıktan 3 ay sonra yol hariç herşeye benzeyen adı duble yol oaln yolu bunlar yaptı dogru duble yolda 60km hızla giderken arabanın 1 tekeri o çukura düştü diye 4 takla atan araba gördünmü veya göreniniz oldumu ben gördüm saglık konusuna gelelim hastaneden kastın devlet hastanesi olarak tabir ettigimiz kamu malı oaln hastanelerse kamunun görevidir görevini yapacak eskiler yapmıyorsa o eskilerin sorunu hastanelerden faydalanma konusunda ise evet herkes faydalanıyor ona sözüm yok grip için doktora gidersen osmaniye devlet hastanesinde 1 günde biter işin özel hastaneye gidersen grip için yarım günde biter işin eger özel hastaneye grip için gidersen ve sgk nın bir bölümüne baglıysan(bagkur ssk emeklisandıgı vs) 50liraya mal olur 1 grip hastalıgı sana bu başarıysa dogru başarılılar kaldıki özel hastaneler konusuna gelelim uyduruk grip 50liraya mal oluyor özel hastanede onun dılında yaptıkları tahliller vs gibi birsüür uyduruk işlem sonucu devlete fatura ettikleri miktarı bilsen bilmem ne düşünürsün başarı buysa başarılı bir hükümetimiz var sivaslı arkadaşımız ülke kime satılmış kaça bölünmüş diye sormuş onada cevap vereyim şuanda başımızda bulunan hükümet degilmi x ve y partisi sivasın ötesine geçemez diyen o öyle desede geçtiler türk kürt laz çerkez bilmem ne deyipte memlekette bölücülük ayrımcılık olaylarınıda yapan yine bu hükümet bunu hala görmüyorsanız ne mutlu size satılan yerler konusuna gelirsek filistin için timsah göz yaşı döken hükümet bilmiyormu ki filistin bugün bu zulmü bu acıyı yaşıyorsa bunun sebebi israile 1940lı yıllarda satılan 40 bin metrekare toprak degilmi şuan ülkemizde nekadar toprak israil fransa ingiltere vs birçok ülkeye nekadar toprak satıldı sen biliyormusun sitede nigdeli varsa cevaplasın nigdenin elma bahçelerini bordaki elmabahçelerini kim satın aldı ben 4 yıl nigdede üniversitede okudum ben cevap vermeyim nigdeli arkadaşlar söylesin urfa tarafında nekadar toprak israile satıldı urfalı arkadaşalr söylesin sitede vardır urfalı kamuya ait nekadar kurum özelleşme adıyla dış devletlere satıldı bunlarıda biliyorsundur gerçi bunada satılmadı kiralandı falan dersiniz hadi bunlarıda geçtik egitime gelelim ben 21 yıl egitim görmüş üniversite ve yüksek lisans yapmış biri olarak açık bir soru soruyorum benim babam çiftçi olmasaydı veya maddi durumu iyi olmayan bir çiftçi olsaydı veya sehride yaşayan bir gariban olsaydı ben şimdi 700liraya mı çalışacaktım 21 yıl boşa dirsek çürütmüşüm sen daha nelerden bahsediyorsun bu memlekette 100 civarı devlet ve zel ünversite varken bile üniversite mezunları iş bulamıyordu veya zorlanıyordu bunlar naptı ilkögretim okulu açar gibi her ile her ilçeye üniversite ve yüksekokul kurdu nolacak bunun sonu 4-5 yıl sonra milyonlarca üniversite mezunu işsiz ordusu olacak daha sayayımmı hükümetin başarılarını [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakanın Bütçe Konuşmasın daki Dalevere!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt