PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakanın Bütçe Konuşmasın daki Dalevere!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 628674" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Bakanın Bütçe Konuşmasın daki Dalevere!!!</strong></p><p></p><p>ufuk bey sizle veya busitede bulunan hiç kimseyle bir sorunum yok ve kimseylede tartışıp kalp kırmak veya kalbimin kırılmasını istemem</p><p>ve size hakaret maksatlı bir yazı degildi yazım</p><p>siz fikrinizi söylediniz bende fikrinizin yanış oldugunu düşündügüm için msj yazdım</p><p>kimseyi üzmek kırmak gibi bir niyetim yok sadece olanları gördüklerimi yaşadıklarımı fikirlerimi paylaşıyorum</p><p>saygılar</p><p> </p><p></p><p></p><p>peki acil servis senin işini halledebiliyormu yoksa seni rahatsızlıgına göre bir poliknige mi yönlendiriyor</p><p>veya acilde uzman doktor bulabiliyormusun</p><p>veya acilde yatan hastaya yapılan tedavi masrafları hele özel hastaneyse nerden kimden nasıl alınıyor bu paraların karşılıgı çerden çıkıyor hiç düşündünmü</p><p>bu yaz abim rahatszlandı ambulans beklemedik yola çıktım kendi arabamla yolda ambulansa aktardık özel bir hastanenin acil servisine gittik tabi oraya uyduuk bir doktor koymuşlar stajyer mi pratisyenmi allah bilir neyse bi igne yaptı bir poliknige yönlendirdi</p><p>ondan sonra ver para ver para birsürü film çekildi tahlil yapıldı</p><p>kısaca acil servis bedava degil göz boyamaca yapıyorlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 628674, member: 33118"] [b]Ynt: Bakanın Bütçe Konuşmasın daki Dalevere!!![/b] ufuk bey sizle veya busitede bulunan hiç kimseyle bir sorunum yok ve kimseylede tartışıp kalp kırmak veya kalbimin kırılmasını istemem ve size hakaret maksatlı bir yazı degildi yazım siz fikrinizi söylediniz bende fikrinizin yanış oldugunu düşündügüm için msj yazdım kimseyi üzmek kırmak gibi bir niyetim yok sadece olanları gördüklerimi yaşadıklarımı fikirlerimi paylaşıyorum saygılar peki acil servis senin işini halledebiliyormu yoksa seni rahatsızlıgına göre bir poliknige mi yönlendiriyor veya acilde uzman doktor bulabiliyormusun veya acilde yatan hastaya yapılan tedavi masrafları hele özel hastaneyse nerden kimden nasıl alınıyor bu paraların karşılıgı çerden çıkıyor hiç düşündünmü bu yaz abim rahatszlandı ambulans beklemedik yola çıktım kendi arabamla yolda ambulansa aktardık özel bir hastanenin acil servisine gittik tabi oraya uyduuk bir doktor koymuşlar stajyer mi pratisyenmi allah bilir neyse bi igne yaptı bir poliknige yönlendirdi ondan sonra ver para ver para birsürü film çekildi tahlil yapıldı kısaca acil servis bedava degil göz boyamaca yapıyorlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakanın Bütçe Konuşmasın daki Dalevere!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt