PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Bakanlığın çiğ süt için 95 kuruşluk referans fiyat önerisi karşılık bulmadı.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 719673" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Bakanlığın çiğ süt için 95 kuruşluk referans fiyat önerisi karşılık bulmadı.</strong></p><p></p><p></p><p>Birde diğer tarafı var hiç alakası olmayan kişiler şirketler kara para aklayanlar işin içine giriyor bakıyorum. Benim işletme yol kenarında bir sürü pikap çiftliklere kahyalara ait gelip geçiyor yoldan bir cıvatayı almaya ayrı somunu almaya ayrı geçiyorlar 2500 cc pıkap bütün gün koşturuyor. Ne çok para varmış bizim işte diyorum. Biz düşünüyoruz nasıl geçiniriz diye.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 719673, member: 25443"] [b]Ynt: Bakanlığın çiğ süt için 95 kuruşluk referans fiyat önerisi karşılık bulmadı.[/b] Birde diğer tarafı var hiç alakası olmayan kişiler şirketler kara para aklayanlar işin içine giriyor bakıyorum. Benim işletme yol kenarında bir sürü pikap çiftliklere kahyalara ait gelip geçiyor yoldan bir cıvatayı almaya ayrı somunu almaya ayrı geçiyorlar 2500 cc pıkap bütün gün koşturuyor. Ne çok para varmış bizim işte diyorum. Biz düşünüyoruz nasıl geçiniriz diye. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Bakanlığın çiğ süt için 95 kuruşluk referans fiyat önerisi karşılık bulmadı.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt