PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Çekimler)
Bakım ve Onarımı yapılan traktörlerden karaler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 573759" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Bakım ve Onarımı yapılan traktörlerden karaler</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>kardeş malum erkunt traktör zetor marka traktörün kopyası ve bazı dönemlerde zetordan yüksek beygir gücünde makina alıp üstüne ertunt yazısını yapıştırıp sattılar ithal olayı ordan geliyor</p><p>150 tane falan ithal erkunt var yazısına fazla takılma okadar satabildi tutlmadı daha çokda satılabilirdi ama çek cumhuriyetine ait bir traktör olunca fazla prim yapmadı tanınmış ülkelerin tanınmış traktörleri karşısında</p><p>zetor kötü demiyorum erkuntta kötü demiyorum fakat çiftçimizin yerli denilerek kandırılmasına üzülüyorum</p><p>nasılki uzun zaman tzdk steyr traktörleri türkiyede montajladı sattı daha sonra isim hakkı patent vs konusunda anlaşamayınca ortaklık sona eripte başak adıyla ve bazı parçaların kalitesini düşürerek veya yerli parça kullanarak buşekil satışlarını devam ettirip daha sonrada fabrikayı sattıysa </p><p>erkuntta zetordan ilham almış bir marka tek fark ne dersen </p><p>erkunt yabancı bir markayı biraz makyajlayıp isminide erkut yapıp satıyor</p><p></p><p>nh veya buna benzer birkaç traktör firması ise montaj ve birkaç parçayı türkiyede üretmesine ragmen nh isminin büyüklügünden faydalanıp bu ismi degiştirmeden devam ediyor</p><p>hattat ve valltrada durum daha farklı mesela onlar piyasaya ayak uydurup hem orjinalini hem kopyasını satıyor</p><p></p><p>zamanında türk motor sanayi(tümosan) ilk kuruldugunda italyan fiat traktörlerden esinlendi ve birçok konuda gerek ortaklık gerek kopyalama yaptı ürettigi traktörlerde</p><p>fakat erkuntmu yerli tümasanmı yerli dersen açıkçası şuan için tümosan daha yerli</p><p></p><p>işin aslı bukadar açık ve net</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 573759, member: 33118"] [b]Ynt: Bakım ve Onarımı yapılan traktörlerden karaler[/b] kardeş malum erkunt traktör zetor marka traktörün kopyası ve bazı dönemlerde zetordan yüksek beygir gücünde makina alıp üstüne ertunt yazısını yapıştırıp sattılar ithal olayı ordan geliyor 150 tane falan ithal erkunt var yazısına fazla takılma okadar satabildi tutlmadı daha çokda satılabilirdi ama çek cumhuriyetine ait bir traktör olunca fazla prim yapmadı tanınmış ülkelerin tanınmış traktörleri karşısında zetor kötü demiyorum erkuntta kötü demiyorum fakat çiftçimizin yerli denilerek kandırılmasına üzülüyorum nasılki uzun zaman tzdk steyr traktörleri türkiyede montajladı sattı daha sonra isim hakkı patent vs konusunda anlaşamayınca ortaklık sona eripte başak adıyla ve bazı parçaların kalitesini düşürerek veya yerli parça kullanarak buşekil satışlarını devam ettirip daha sonrada fabrikayı sattıysa erkuntta zetordan ilham almış bir marka tek fark ne dersen erkunt yabancı bir markayı biraz makyajlayıp isminide erkut yapıp satıyor nh veya buna benzer birkaç traktör firması ise montaj ve birkaç parçayı türkiyede üretmesine ragmen nh isminin büyüklügünden faydalanıp bu ismi degiştirmeden devam ediyor hattat ve valltrada durum daha farklı mesela onlar piyasaya ayak uydurup hem orjinalini hem kopyasını satıyor zamanında türk motor sanayi(tümosan) ilk kuruldugunda italyan fiat traktörlerden esinlendi ve birçok konuda gerek ortaklık gerek kopyalama yaptı ürettigi traktörlerde fakat erkuntmu yerli tümasanmı yerli dersen açıkçası şuan için tümosan daha yerli işin aslı bukadar açık ve net [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Çekimler)
Bakım ve Onarımı yapılan traktörlerden karaler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt