PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
BALIKESİR TARIM FUARI 2011 KUBOTA SITANDI !!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 365478" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: BALIKESİR TARIM FUARI 2011 KUBOTA SITANDI !!!</strong></p><p></p><p><strong>atacankocer23 ben her iki traktörüde inceledim ve objectif olarak degerlendirdim traktör almadan evvel fiyat yakıt performans degerlendirmesi yaptım.. burada şimdi objectif bi şekilde artı ve eksilerini yazayım her iki traktöründe... </strong></p><p><strong></strong></p><p> <strong>ben 5400 serisin inceledim 16+16 vites mevcut.. yarı otomatik şanzıman yani debriaj kullanmadan vites değiştirme olanagı ... bu özelliginden başka kubota dan yada muadili olan nh5040 tan bi farkı yok.. ufak tefek artılar her iki traktördede olabilir gözüme çarpan başka bi özellik ise sanırım 4 devirli pto ve elektronik kontrollu hidrolik.. ayrıca yolcu icin yanda acılan bi hostes koltugu var.</strong></p><p><strong>bunun dışında 5425 in nominal devirde motor güçü 82hp dir.. kubota nın ki ise 86hp .. 5425 agır devirli bi motora sahip 2000dd de maximum güçünü gösteriyor oda 86hp... </strong></p><p> <strong>kubota nın artılarına gelecek olursak konik dişli ön aks manevra kabiliyeti mükemmel.. 16valf tdi motor yüksek devirlerde canlı bi motor aynı zamanda sürüş zevkini artıran bi motor.. ayarlanabilir direksiyon.. 18+18 vites hidrolik shutle lı şanzıman ve baştan aşagı kubota üretimi motorundan kabinine herseyi tek fabrikada üretilip toplanıyor japon malı... 5400 serisi perkis motor lu ve fransa da üretiliyor.. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>şimdi ayrıca yukarıda 5425 e 80bin yazan arkadaşın fiyatlarından haberi yok sanırım.. kabinli klimalı ful modelinin fiyatını sorarsa ve 95bin tlnin üzerinde oldugunu görürse tabi liste fiyatının daha fazla oldugunu sanıryorum sormadım..liste fiyatını ögrenmesi gerekli buraya yazarken çünkü degerlendirmeyi liste fiyatları üzerinden yapıyoruz...</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>dyna4 şanzıman guzel bi şanzıman yarı otomatik bi şanzıman ama bu şanzıman daha yeni uzun süreli kullanan yok bu tür şanzımanlarda olacak sorunu 265mf tamircisi bi ustanın çözemeyecegi aşikardır bu konuda kendini geliştirmiş ustalar anca tamirini yapacaktır.. bu da hani kubota ya göre servis agı ve yedek parcası yaygındır diyemiyoruz.. her ikiside ital ve imkanları aynı diyebiliriz bu konuda.. bunun dışında ben karar verirken şunu düşürdüm debriaja sadece basmadan vites degiştirmek için 15-20bin fazla veririm diyen biri için uygun olur.. kesinlikle kötü traktör degil.. ama kubota ile fiyat konusunda yarışamaz.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>ayrıca bi parantez daha acayım 5400 serisinin neredeyse tüm traktörleri aynı kalıpta aynı lastik ebatlarına sahip.. yani 5455(112hp) inde 5425(86hp) inde kalıbı aynı dogal olarak 5425 e o kalıp biraz büyük kalıyor gibi geldi bana.. o seride 5445 ve 5455 güzel traktörler motor özelligi olarak..</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>3600 serisi 5400 veya kubota m40 serisine göre baya düşük donanımlı 3 silindirli sisu motora sahip bi seri kesinlike rakip olamaz.. 3635 i fuarda inceledim.. fiyatlarıda donanımlarına göre pahalı gibi geldi bana..bunlar benim düşüncem kimseyi baglamaz kendiniz de gidip görüp karsılaştırabilirsiniz...</strong></p><p><strong></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 365478, member: 2401"] [b]Ynt: BALIKESİR TARIM FUARI 2011 KUBOTA SITANDI !!![/b] [b]atacankocer23 ben her iki traktörüde inceledim ve objectif olarak degerlendirdim traktör almadan evvel fiyat yakıt performans degerlendirmesi yaptım.. burada şimdi objectif bi şekilde artı ve eksilerini yazayım her iki traktöründe... ben 5400 serisin inceledim 16+16 vites mevcut.. yarı otomatik şanzıman yani debriaj kullanmadan vites değiştirme olanagı ... bu özelliginden başka kubota dan yada muadili olan nh5040 tan bi farkı yok.. ufak tefek artılar her iki traktördede olabilir gözüme çarpan başka bi özellik ise sanırım 4 devirli pto ve elektronik kontrollu hidrolik.. ayrıca yolcu icin yanda acılan bi hostes koltugu var. bunun dışında 5425 in nominal devirde motor güçü 82hp dir.. kubota nın ki ise 86hp .. 5425 agır devirli bi motora sahip 2000dd de maximum güçünü gösteriyor oda 86hp... kubota nın artılarına gelecek olursak konik dişli ön aks manevra kabiliyeti mükemmel.. 16valf tdi motor yüksek devirlerde canlı bi motor aynı zamanda sürüş zevkini artıran bi motor.. ayarlanabilir direksiyon.. 18+18 vites hidrolik shutle lı şanzıman ve baştan aşagı kubota üretimi motorundan kabinine herseyi tek fabrikada üretilip toplanıyor japon malı... 5400 serisi perkis motor lu ve fransa da üretiliyor.. şimdi ayrıca yukarıda 5425 e 80bin yazan arkadaşın fiyatlarından haberi yok sanırım.. kabinli klimalı ful modelinin fiyatını sorarsa ve 95bin tlnin üzerinde oldugunu görürse tabi liste fiyatının daha fazla oldugunu sanıryorum sormadım..liste fiyatını ögrenmesi gerekli buraya yazarken çünkü degerlendirmeyi liste fiyatları üzerinden yapıyoruz... dyna4 şanzıman guzel bi şanzıman yarı otomatik bi şanzıman ama bu şanzıman daha yeni uzun süreli kullanan yok bu tür şanzımanlarda olacak sorunu 265mf tamircisi bi ustanın çözemeyecegi aşikardır bu konuda kendini geliştirmiş ustalar anca tamirini yapacaktır.. bu da hani kubota ya göre servis agı ve yedek parcası yaygındır diyemiyoruz.. her ikiside ital ve imkanları aynı diyebiliriz bu konuda.. bunun dışında ben karar verirken şunu düşürdüm debriaja sadece basmadan vites degiştirmek için 15-20bin fazla veririm diyen biri için uygun olur.. kesinlikle kötü traktör degil.. ama kubota ile fiyat konusunda yarışamaz. ayrıca bi parantez daha acayım 5400 serisinin neredeyse tüm traktörleri aynı kalıpta aynı lastik ebatlarına sahip.. yani 5455(112hp) inde 5425(86hp) inde kalıbı aynı dogal olarak 5425 e o kalıp biraz büyük kalıyor gibi geldi bana.. o seride 5445 ve 5455 güzel traktörler motor özelligi olarak.. 3600 serisi 5400 veya kubota m40 serisine göre baya düşük donanımlı 3 silindirli sisu motora sahip bi seri kesinlike rakip olamaz.. 3635 i fuarda inceledim.. fiyatlarıda donanımlarına göre pahalı gibi geldi bana..bunlar benim düşüncem kimseyi baglamaz kendiniz de gidip görüp karsılaştırabilirsiniz... [/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
BALIKESİR TARIM FUARI 2011 KUBOTA SITANDI !!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt