PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
BALIKESİR TARIM FUARI 2011 KUBOTA SITANDI !!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="phantomerkunt" data-source="post: 365520" data-attributes="member: 220"><p><strong>Ynt: BALIKESİR TARIM FUARI 2011 KUBOTA SITANDI !!!</strong></p><p></p><p>95000 tl olan 5425 değil 5435 95000 tl 5425 fiyatı 80000 85000 tl ben 5425 in daha kaliteli ve teknik olarak daha üstün olduğunda ısrarlıyım bunu ben değil veriler söylüyor ancak gerçekten hala bu iki makinayı hangi kriterlere göre değerlendiriyorsunuz anlamadım gerçekten bu iki makina çok farklı ancak sizde biraz şartlanmışlık oluşmuş bir de kusura bakmayın ama kubotanın fiyatı ucuz falanda değil ayrıca türkiye ye bir sürü marka geldi gitti 4_5 marka dışında hangisi kaldı misal zetor geldi herkes zetor meraklısı oldu busitede de vardı 2 3 kişi ama ne oldu zetor varmı şimdi ortada yok kubotanın sonu bu bence fazla takılmayın böyle markalara saygılar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="phantomerkunt, post: 365520, member: 220"] [b]Ynt: BALIKESİR TARIM FUARI 2011 KUBOTA SITANDI !!![/b] 95000 tl olan 5425 değil 5435 95000 tl 5425 fiyatı 80000 85000 tl ben 5425 in daha kaliteli ve teknik olarak daha üstün olduğunda ısrarlıyım bunu ben değil veriler söylüyor ancak gerçekten hala bu iki makinayı hangi kriterlere göre değerlendiriyorsunuz anlamadım gerçekten bu iki makina çok farklı ancak sizde biraz şartlanmışlık oluşmuş bir de kusura bakmayın ama kubotanın fiyatı ucuz falanda değil ayrıca türkiye ye bir sürü marka geldi gitti 4_5 marka dışında hangisi kaldı misal zetor geldi herkes zetor meraklısı oldu busitede de vardı 2 3 kişi ama ne oldu zetor varmı şimdi ortada yok kubotanın sonu bu bence fazla takılmayın böyle markalara saygılar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
BALIKESİR TARIM FUARI 2011 KUBOTA SITANDI !!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt