PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
BALIKESİR TARIM FUARI 2011 KUBOTA SITANDI !!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 365808" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: BALIKESİR TARIM FUARI 2011 KUBOTA SITANDI !!!</strong></p><p></p><p></p><p>ekleyeyim 4 damper çıkışı, daha modern bi kabin, daha yuksek karın altı mesafesi (12cm daha yuksek),34jant lastikler, gövdeden bagımsız kabin ve süspansiyon,4 silindirli 16valf tdi motor, daha yuksek hidrolik kaldırma kapasitesi (mf3635=2500kg) , daha iyi klima tertibatı(kendi yorumum ), dijital gösterge paneli (sürat,çalışma saati ve pto hızı ), daha ergonomik iç dizayn vites kolları yerleşimi dügme yerleşimi, daha uzun dingiller arası mesafesi (10-12cm).. hidrolik römork freni..düz yakıt pompası... ayrıca motor güçü olarakta 3635=80bg 3645=92bg 3600 serisinde m40 serisi muadili yok .. motor olarakta daha geniş devir aralıgında çalışma imkanı sunuyor kubota 1500-2600dd 3600 serisi ise 1400-2150dd arasında çalışma imkanı sunuyor.. ve 3600 serisi 540 ı 1950dd buluyor yani neredeyse tam gaza yakın bi devirde... güç gerektiren pto işlemlerinde artısımı olur eksisimı olur siz hesaplayın..3silindirli sisu motoru valtrada kullandım mf de kullanmadım bana göre ekonomik olmayacak gibi ama çeki işlerinde performansı iyidir sisu motorların..</p><p> </p><p>3600 serisi türkiyede yerlilere rakip olması için getirilmiş düşük donanımlı uygun fiyatlı bi seridir benim gözlemlerime göre.. erkunt veya td serisi ile mukayese edilebilir onların muadili.. onlara göre avanajı ve dezavantajları vardır muhakak..dogruya dogru demek gerekir.. 5400 serisi yerlilerle fiyat konusunda yarışamayacak bi seridir ve her çifçinin farklı bi limiti oldugundan mf nin tüm çifçilere uygun bi traktör getirmek istemesinden dolayı 3600 ve 2600 serileride türkiyeye gelmiştir diye düşünüyorum..</p><p>zaten landwirt.com da kubota m8540 ın rakipleri ile degerlendirmesi vardı..orada muadillerini görebilirsiniz.. sevgilerimle arkadaşlar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 365808, member: 2401"] [b]Ynt: BALIKESİR TARIM FUARI 2011 KUBOTA SITANDI !!![/b] ekleyeyim 4 damper çıkışı, daha modern bi kabin, daha yuksek karın altı mesafesi (12cm daha yuksek),34jant lastikler, gövdeden bagımsız kabin ve süspansiyon,4 silindirli 16valf tdi motor, daha yuksek hidrolik kaldırma kapasitesi (mf3635=2500kg) , daha iyi klima tertibatı(kendi yorumum ), dijital gösterge paneli (sürat,çalışma saati ve pto hızı ), daha ergonomik iç dizayn vites kolları yerleşimi dügme yerleşimi, daha uzun dingiller arası mesafesi (10-12cm).. hidrolik römork freni..düz yakıt pompası... ayrıca motor güçü olarakta 3635=80bg 3645=92bg 3600 serisinde m40 serisi muadili yok .. motor olarakta daha geniş devir aralıgında çalışma imkanı sunuyor kubota 1500-2600dd 3600 serisi ise 1400-2150dd arasında çalışma imkanı sunuyor.. ve 3600 serisi 540 ı 1950dd buluyor yani neredeyse tam gaza yakın bi devirde... güç gerektiren pto işlemlerinde artısımı olur eksisimı olur siz hesaplayın..3silindirli sisu motoru valtrada kullandım mf de kullanmadım bana göre ekonomik olmayacak gibi ama çeki işlerinde performansı iyidir sisu motorların.. 3600 serisi türkiyede yerlilere rakip olması için getirilmiş düşük donanımlı uygun fiyatlı bi seridir benim gözlemlerime göre.. erkunt veya td serisi ile mukayese edilebilir onların muadili.. onlara göre avanajı ve dezavantajları vardır muhakak..dogruya dogru demek gerekir.. 5400 serisi yerlilerle fiyat konusunda yarışamayacak bi seridir ve her çifçinin farklı bi limiti oldugundan mf nin tüm çifçilere uygun bi traktör getirmek istemesinden dolayı 3600 ve 2600 serileride türkiyeye gelmiştir diye düşünüyorum.. zaten landwirt.com da kubota m8540 ın rakipleri ile degerlendirmesi vardı..orada muadillerini görebilirsiniz.. sevgilerimle arkadaşlar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
BALIKESİR TARIM FUARI 2011 KUBOTA SITANDI !!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt