PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
baltacılardanız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="enter" data-source="post: 184434" data-attributes="member: 3588"><p>arkadaşlar size başımıza gelenleri anlatmak istiyorum biz süpürge denen illeti ekeriz pek bilmezsiniz bu sene fiyatlan bayağı bi yükseldi 3 liraın üzerini gördü ve sevinçten uçuyordum neden yüksek fiyata satıp bayağı bi rahatlayacaktım neyse süpürgeleri hazırladık demede koyduk not sadece biz değil bu bizim köy içinde geçerli neyse süpürgeciler gelip gitmeye mal aramaya başladı derken birden fiyatlar düşmeye başladı 2.80-2.50-2.10 gibi neyse devam ediyoruz bizim köyden adını vermiyeyim biri var süpürgeci getiriyor köye ve birazda süpürgecilerden yana kalıyor bunlar sırf fiyatlar düşsün diye kendi süpürgesini ve en yakın dostlarınınkileri ucuzdan veriyor nedense onunda işine geliyor süpürgenin ucuzlaması (kendide süpürge ekiyor) tabi bizim köy buna bayağı bi kızıyor hele hele babam bizim köyde aramıda konuşuyoruz kahvelerde her kes şartlanmış 3 liradan aşağı süpür vermiyeceğiz verenlere zaten kızıyoruz(istisnalar hariç durumu kötü olanlar zorunluluktan verenler) benim meksatım sizi uyarmak arkadaşlar eğer süpürge ekeniniz varsa 3 ten aşağı ne olur vermiyelim bu sene süpürgeciler çok kazanıyor bizden ucuz alıyormuşlar sonra pahalı satıyomuşlar kulağınız delik olsun baltacılar süleymaniyeliler süpür geci tokatlamış dövmüş diye duyarsanız sakın şaşırmayın adapazarı bursa tekirdağıda bırak artık ünümüz doğuya kayacak köylümün sinirleri çok bozuk arkadaşlar haberiniz olasun </p><p></p><p>köyümüzün zaten baltacılar diye adı çıkmıtı şimdide süpürgeciler olacak zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="enter, post: 184434, member: 3588"] arkadaşlar size başımıza gelenleri anlatmak istiyorum biz süpürge denen illeti ekeriz pek bilmezsiniz bu sene fiyatlan bayağı bi yükseldi 3 liraın üzerini gördü ve sevinçten uçuyordum neden yüksek fiyata satıp bayağı bi rahatlayacaktım neyse süpürgeleri hazırladık demede koyduk not sadece biz değil bu bizim köy içinde geçerli neyse süpürgeciler gelip gitmeye mal aramaya başladı derken birden fiyatlar düşmeye başladı 2.80-2.50-2.10 gibi neyse devam ediyoruz bizim köyden adını vermiyeyim biri var süpürgeci getiriyor köye ve birazda süpürgecilerden yana kalıyor bunlar sırf fiyatlar düşsün diye kendi süpürgesini ve en yakın dostlarınınkileri ucuzdan veriyor nedense onunda işine geliyor süpürgenin ucuzlaması (kendide süpürge ekiyor) tabi bizim köy buna bayağı bi kızıyor hele hele babam bizim köyde aramıda konuşuyoruz kahvelerde her kes şartlanmış 3 liradan aşağı süpür vermiyeceğiz verenlere zaten kızıyoruz(istisnalar hariç durumu kötü olanlar zorunluluktan verenler) benim meksatım sizi uyarmak arkadaşlar eğer süpürge ekeniniz varsa 3 ten aşağı ne olur vermiyelim bu sene süpürgeciler çok kazanıyor bizden ucuz alıyormuşlar sonra pahalı satıyomuşlar kulağınız delik olsun baltacılar süleymaniyeliler süpür geci tokatlamış dövmüş diye duyarsanız sakın şaşırmayın adapazarı bursa tekirdağıda bırak artık ünümüz doğuya kayacak köylümün sinirleri çok bozuk arkadaşlar haberiniz olasun köyümüzün zaten baltacılar diye adı çıkmıtı şimdide süpürgeciler olacak zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
baltacılardanız
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt