PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
BALYA BAGLAMA GURUBU
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 997937" data-attributes="member: 426"><p><strong>Ynt: BALYA BAGLAMA GURUBU</strong></p><p></p><p> Abicim güzel abicim ben anlatamıyorum sanırım adamlar 540-610 rpm arası kullanın demiş buna da uymak zorundayız randumanlı uzun ömürlü çalıştırabilmek adına...Turbolu araç kullanmaya benzer bu durum turboyu acacagı devir bellidir bunu da öyle düşün araba turbo acmadan da gider ama gel gelelim uzun vadedeki ve yükteki durumlar önemli....Balya makinasındaki duruma gelince evet makina boşta iken sap beslemesi olmazken elle çevirdiğinde de bağlama yapar ama herkesin farkedemiyeceği bir zamanlama bir turlama olayı var bağlama grubunun sağında ya da solunda ( markalara göre farklılıktan ötürü ) mandalların yerine oturması Hamut kolundan yukarı giden mandallı disk biçimindeki balatalı aksamdan bahsediyorum elle cevir bagla bakalım kol oturacak mı Ya da dusuk devırle bagladıgında bu mekanızma tam verimli calısarak oturacak mı ben bundan bahsediyorum Devir işte bu noktada işe yarar mevzu sadece düğüm değil o turun tam tamamlanıp oturmasıdır ve bu dengesız bır sekılde devırlenme ıle gerceklesırse uzun vadede baglama gurubu parçalarına zarar verir sonrasıda malum yaşadığın süreclere temel olusturabılır...Umarım gayet acıklayıcı olmustur Ustalara aldanma herkes bakar anlayan farklı görür iş motora binip el gazı çekip bağlamak yada servisim demek değil bu alan ve biçercilik çok farklı zanaat...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 997937, member: 426"] [b]Ynt: BALYA BAGLAMA GURUBU[/b] Abicim güzel abicim ben anlatamıyorum sanırım adamlar 540-610 rpm arası kullanın demiş buna da uymak zorundayız randumanlı uzun ömürlü çalıştırabilmek adına...Turbolu araç kullanmaya benzer bu durum turboyu acacagı devir bellidir bunu da öyle düşün araba turbo acmadan da gider ama gel gelelim uzun vadedeki ve yükteki durumlar önemli....Balya makinasındaki duruma gelince evet makina boşta iken sap beslemesi olmazken elle çevirdiğinde de bağlama yapar ama herkesin farkedemiyeceği bir zamanlama bir turlama olayı var bağlama grubunun sağında ya da solunda ( markalara göre farklılıktan ötürü ) mandalların yerine oturması Hamut kolundan yukarı giden mandallı disk biçimindeki balatalı aksamdan bahsediyorum elle cevir bagla bakalım kol oturacak mı Ya da dusuk devırle bagladıgında bu mekanızma tam verimli calısarak oturacak mı ben bundan bahsediyorum Devir işte bu noktada işe yarar mevzu sadece düğüm değil o turun tam tamamlanıp oturmasıdır ve bu dengesız bır sekılde devırlenme ıle gerceklesırse uzun vadede baglama gurubu parçalarına zarar verir sonrasıda malum yaşadığın süreclere temel olusturabılır...Umarım gayet acıklayıcı olmustur Ustalara aldanma herkes bakar anlayan farklı görür iş motora binip el gazı çekip bağlamak yada servisim demek değil bu alan ve biçercilik çok farklı zanaat... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
BALYA BAGLAMA GURUBU
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt