PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Balya işi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 640503" data-attributes="member: 426"><p><strong>Ynt: Balya işi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>seneye saman pıyasasının ne olacagı belli olmaz 10TLden de satabılır 5TL dende Ama samanlıga attıgın surece kışın her turlu para eder bellı bır mıktar kar edersın tabıkıde....birde 25kg lık donume 20 saman balyası öyle her yerde çıkmaz bu biraz hayali tahmin olmuş....MAX tahmınlerı yapmıssınız siz bana biraz komık geldi açıkcası...Bu yıl samanda 10 balyayı gecen yer pek baglamadık acıkcası sulu yerler bıle 12-13 anca verdi ki genel olarak ortalama 4-8 balya arası cıktı donume malum saplarda iş yoktu ve biçim çok önemli bu noktada...</p><p>Bana sorarsanız 500donum yer ıcın makına alınmaz herşey dışarıdan göründüğü gibi olmuyor malesef...bağlat geç kac tane cıkarsa at samanlıgına kısın satarsın kafana uygun fıyata....2-3bin dönüm ekilmişin olcakki makina aldığına değsin Yani bu benim şahsi görüşüm...Birde şöyle bir örnek vereyım Köylüden tarladan balya alıp baska sehırlere satan bır abımız Kendı makınam olsa sap peşinde koşup gunluk sayıyı tamamlıyacagım dıye ugrassaydın suankı kazancımı kazanamazdım dedi ki çok haklı bence...Makına işi dışarıdan bakıldıgı gıbı değil bu işinde cılkı çıktı her yer yer gök makina..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 640503, member: 426"] [b]Ynt: Balya işi[/b] seneye saman pıyasasının ne olacagı belli olmaz 10TLden de satabılır 5TL dende Ama samanlıga attıgın surece kışın her turlu para eder bellı bır mıktar kar edersın tabıkıde....birde 25kg lık donume 20 saman balyası öyle her yerde çıkmaz bu biraz hayali tahmin olmuş....MAX tahmınlerı yapmıssınız siz bana biraz komık geldi açıkcası...Bu yıl samanda 10 balyayı gecen yer pek baglamadık acıkcası sulu yerler bıle 12-13 anca verdi ki genel olarak ortalama 4-8 balya arası cıktı donume malum saplarda iş yoktu ve biçim çok önemli bu noktada... Bana sorarsanız 500donum yer ıcın makına alınmaz herşey dışarıdan göründüğü gibi olmuyor malesef...bağlat geç kac tane cıkarsa at samanlıgına kısın satarsın kafana uygun fıyata....2-3bin dönüm ekilmişin olcakki makina aldığına değsin Yani bu benim şahsi görüşüm...Birde şöyle bir örnek vereyım Köylüden tarladan balya alıp baska sehırlere satan bır abımız Kendı makınam olsa sap peşinde koşup gunluk sayıyı tamamlıyacagım dıye ugrassaydın suankı kazancımı kazanamazdım dedi ki çok haklı bence...Makına işi dışarıdan bakıldıgı gıbı değil bu işinde cılkı çıktı her yer yer gök makina.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Balya işi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt