PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Balya Makinaları Bağlama Grubu ve Olası Düğüm Hataları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sariali" data-source="post: 712183" data-attributes="member: 22343"><p><strong>Ynt: Balya Makinaları Bağlama Grubu ve Olası Düğüm Hataları</strong></p><p></p><p>slm arkadaşalr bende paksan s8002 balya mak. var üstde yabaların orda bulunan sarhoş bilyelerden birini balya yaparken kırdı degiştirdik neyse yaba ayarı derken balya yapacaz ama birtürlü olmadı servis geldi ayarladı ve gitti 1 gün sonra balya yapmaya başladın (ot balayası) 5-10 balaya yapmadan yine balya yapmamaya başladı arıza olarak balyayı baglamayıp bütün çıkarması neyse yine servis geldi ayarladı 45-50 balya oluncaya kadar bekledi ve gitti ve 20-25 balyadan sonra yine sigorta kesmeye başladı baglama başladıgında tam yarıda sigorta kesiyor ve arkada bulunan kilit takılı kalıp sigortayı kestiriyor servisi aradım onlarda bana kilit yayına bakmamı yoksa orada birşeyin oradan ignelerin biryerlere sürtüp sürtmedigini söylediler hiçbir şey göremedim dedikleri arızalardan başka neden edbilir acaba aranızdan başından geçmiş olan varsa veya bilen yardımcı olursa sevinirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sariali, post: 712183, member: 22343"] [b]Ynt: Balya Makinaları Bağlama Grubu ve Olası Düğüm Hataları[/b] slm arkadaşalr bende paksan s8002 balya mak. var üstde yabaların orda bulunan sarhoş bilyelerden birini balya yaparken kırdı degiştirdik neyse yaba ayarı derken balya yapacaz ama birtürlü olmadı servis geldi ayarladı ve gitti 1 gün sonra balya yapmaya başladın (ot balayası) 5-10 balaya yapmadan yine balya yapmamaya başladı arıza olarak balyayı baglamayıp bütün çıkarması neyse yine servis geldi ayarladı 45-50 balya oluncaya kadar bekledi ve gitti ve 20-25 balyadan sonra yine sigorta kesmeye başladı baglama başladıgında tam yarıda sigorta kesiyor ve arkada bulunan kilit takılı kalıp sigortayı kestiriyor servisi aradım onlarda bana kilit yayına bakmamı yoksa orada birşeyin oradan ignelerin biryerlere sürtüp sürtmedigini söylediler hiçbir şey göremedim dedikleri arızalardan başka neden edbilir acaba aranızdan başından geçmiş olan varsa veya bilen yardımcı olursa sevinirim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Balya Makinaları Bağlama Grubu ve Olası Düğüm Hataları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt