PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
balya makinası için en iyi New Holland seçimi nedir ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="savaser" data-source="post: 437162" data-attributes="member: 18115"><p><strong>Ynt: balya makinası için en iyi New Holland seçimi nedir ?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>En çok td65d mi kullanılıyor? Bir yanlışınız olacak , haşbaylı makinelerde 4 silindirin altında kullanan çok az bende td65d var balyayı çeviriyor ama mazotu da içiyor 19 gazla çevirdiğim halde normalde 540 deviri 2150 devirde elde ediyorsun , o zaman 540E ye takıp 17 gaz veriyorum motor boğuluyor. bayıra çıkamıyor sap çok geliyor boğuluyor. Herkesinde hem fikir olduğu 80-66 ların hem ekonomik hem de seri olduğudur. Çok doğrudur. TD75D yi yani 2011 sonrasını turbo intercoolerlı olanlarını bu sene gördüm ve de kullandım inanın 80-66 yı aratmıyorlar ve de 80-66 dan daha az yakıyor. Düz alanda kullanacaksan 540E kuyruk mili deverinde 15-16 gaz verip seri 2 de tabiri caizse ferrari gibi gidiyor ne boğulma var ne de tıkanma tıkır tıkır mazotu da kokluyor kimiside diyecekki seri 2 de balyamı yapılır makina parçalara ayrılır diye o zamanda 2. kademe 4. viteste düzlüklerde gideceksin. Bayıra gelirsen gene 540E kuyruk milinde 15-16 gaz ver ,çift çekere al (elektronik düğme ile) seri 1. vites çekmezse 2.kademe 3.viteste bayırlar düzlük gibi gelir, yokuş inişlerde 2.kademe 4. viteste(seri 1 den hızlıdır , seri 2 den yavaştır) gene çift çekerde in hem çok güvenli olur hemde çok rahat edersin. 80-66 dan %40 daha tasarruflu oluyor kullanan bilir balya yaparken 80-66 ya genelde 18 gaz verilir her yere gider.td75d de aynı şekilde ama 540E kuyruk mili avantajı var 15-16 gaz yeterli oluyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="savaser, post: 437162, member: 18115"] [b]Ynt: balya makinası için en iyi New Holland seçimi nedir ?[/b] En çok td65d mi kullanılıyor? Bir yanlışınız olacak , haşbaylı makinelerde 4 silindirin altında kullanan çok az bende td65d var balyayı çeviriyor ama mazotu da içiyor 19 gazla çevirdiğim halde normalde 540 deviri 2150 devirde elde ediyorsun , o zaman 540E ye takıp 17 gaz veriyorum motor boğuluyor. bayıra çıkamıyor sap çok geliyor boğuluyor. Herkesinde hem fikir olduğu 80-66 ların hem ekonomik hem de seri olduğudur. Çok doğrudur. TD75D yi yani 2011 sonrasını turbo intercoolerlı olanlarını bu sene gördüm ve de kullandım inanın 80-66 yı aratmıyorlar ve de 80-66 dan daha az yakıyor. Düz alanda kullanacaksan 540E kuyruk mili deverinde 15-16 gaz verip seri 2 de tabiri caizse ferrari gibi gidiyor ne boğulma var ne de tıkanma tıkır tıkır mazotu da kokluyor kimiside diyecekki seri 2 de balyamı yapılır makina parçalara ayrılır diye o zamanda 2. kademe 4. viteste düzlüklerde gideceksin. Bayıra gelirsen gene 540E kuyruk milinde 15-16 gaz ver ,çift çekere al (elektronik düğme ile) seri 1. vites çekmezse 2.kademe 3.viteste bayırlar düzlük gibi gelir, yokuş inişlerde 2.kademe 4. viteste(seri 1 den hızlıdır , seri 2 den yavaştır) gene çift çekerde in hem çok güvenli olur hemde çok rahat edersin. 80-66 dan %40 daha tasarruflu oluyor kullanan bilir balya yaparken 80-66 ya genelde 18 gaz verilir her yere gider.td75d de aynı şekilde ama 540E kuyruk mili avantajı var 15-16 gaz yeterli oluyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
balya makinası için en iyi New Holland seçimi nedir ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt