PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya makinası icin traktör secimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Aslan60aslan" data-source="post: 1130467" data-attributes="member: 77252"><p>Ali riza abi sen bu yraktoru kullanmiisin allah razi olsun baya bilgulendirdin. Simdi abi ben 80 alsam fazla gelir simdi ekipmanlarim 80 lige kucuk gelir mibzer olsun bicak olsun 70 lik aklima yatiyor abi temiz bi 70 lik alalim o zaman.birde sen bu arizlari bi donemdemi yaptin abi ben simdi allah nasip ederse iki ay ot balya si yapacagiz hasbeysiz olacak. Yakit olarak 70 lik nasildir sence yada 80 lik kiyaslarsak .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aslan60aslan, post: 1130467, member: 77252"] Ali riza abi sen bu yraktoru kullanmiisin allah razi olsun baya bilgulendirdin. Simdi abi ben 80 alsam fazla gelir simdi ekipmanlarim 80 lige kucuk gelir mibzer olsun bicak olsun 70 lik aklima yatiyor abi temiz bi 70 lik alalim o zaman.birde sen bu arizlari bi donemdemi yaptin abi ben simdi allah nasip ederse iki ay ot balya si yapacagiz hasbeysiz olacak. Yakit olarak 70 lik nasildir sence yada 80 lik kiyaslarsak . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya makinası icin traktör secimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt