PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Balya Makinası İçin Uygun Traktör
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="murat121" data-source="post: 1264137" data-attributes="member: 74752"><p>İkinciel kaygınız varsa TD den başkasına bakmak doğru değil. Siz td100 alın ama 90 bg lik güç bekleyin. Çünkü TD serileri yazan beygirin hep 10 bg altında iş yaparlar. Bizde 2017 TD110 var. Balya yaparken kabin sessizliği TD serisinde sizi oldukça memnun eder. Erkunt balya yaparken TD ye göre daha sesli bu kesin. Çekişte Erkunt perkins motor ile daha güçlü daha az bayılır ve sevkiyat yaparken 40 km hız sizi üzmez, TD lerin son hızı 32 km buda tarlalar arası nakliyede vs sizi üzebilir çünkü oldukça yavaş gidiyor yolda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="murat121, post: 1264137, member: 74752"] İkinciel kaygınız varsa TD den başkasına bakmak doğru değil. Siz td100 alın ama 90 bg lik güç bekleyin. Çünkü TD serileri yazan beygirin hep 10 bg altında iş yaparlar. Bizde 2017 TD110 var. Balya yaparken kabin sessizliği TD serisinde sizi oldukça memnun eder. Erkunt balya yaparken TD ye göre daha sesli bu kesin. Çekişte Erkunt perkins motor ile daha güçlü daha az bayılır ve sevkiyat yaparken 40 km hız sizi üzmez, TD lerin son hızı 32 km buda tarlalar arası nakliyede vs sizi üzebilir çünkü oldukça yavaş gidiyor yolda. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Balya Makinası İçin Uygun Traktör
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt