PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya Makinası Tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 1125014" data-attributes="member: 426"><p>Bizim burası için konuşuyorum Eskişehir koşullarında normal tamburlu ile biçtiğin yoncayı biçilen günden 3 gün sonra ters düz edip 3 namluyu 1 araya getirirz 2 günde öyle durur 3. gün sabah erken 6-9 arası çiğ koşullarında bağlanır...bu yazdıgım tamburlu makina ile biçilirse Ama sıkmalı ile biçersen kuruma süren 1-2 gün kısalır yoncanın sap kısmındaki yaşlık önemli kuruma aşamasında Çiğ güneş çıkmadan demek değil çiğ ot sap gibi ürünlerin sabah erken saatlerde yumusaması nemlenmesi anlamına gelen doğal bir döngü...su kenarlarında baraj etrafında ağaçlık alanlarda daha fazla görülür</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 1125014, member: 426"] Bizim burası için konuşuyorum Eskişehir koşullarında normal tamburlu ile biçtiğin yoncayı biçilen günden 3 gün sonra ters düz edip 3 namluyu 1 araya getirirz 2 günde öyle durur 3. gün sabah erken 6-9 arası çiğ koşullarında bağlanır...bu yazdıgım tamburlu makina ile biçilirse Ama sıkmalı ile biçersen kuruma süren 1-2 gün kısalır yoncanın sap kısmındaki yaşlık önemli kuruma aşamasında Çiğ güneş çıkmadan demek değil çiğ ot sap gibi ürünlerin sabah erken saatlerde yumusaması nemlenmesi anlamına gelen doğal bir döngü...su kenarlarında baraj etrafında ağaçlık alanlarda daha fazla görülür [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya Makinası Tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt