PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya Makinası Tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 647426" data-attributes="member: 426"><p><strong>Ynt: balya makinesi almak istiyorum tavsiyeniz nedir hangi marka ve model yardımların</strong></p><p></p><p>Gürkan beye katılıyorum ben çevreden bağlama grubu olarak duyumlarımız pek olumlu değil bağlama gruplarınız konusunda ve çok iddaalı giriş yapmıssınız...Ben bıtane 3lü bide 2 li grup montaj ettım Rasspenin kendı makinamıza sorunsuz kullanıyorum acıkcası...Fıyat olarak sızın grupları tercıh edenler sonradan pişman oldular sanırım bı ara çok olumsuz duyumlar gelıyordu balyacılar arasında...Parça olarak ıhtıyac duyarsak urmaksan kullanıyoruz cıddı bır sorun yasamıyoruz acıkcası...ben genelde parca alırken ucuzundan pahalısına soyle bır ıncelerım bı tartarım fln urmaksan orjınal parcaya cok yakın uretımler gerceklestırıyor gerek dokum gerek kalıte bakımından...parça konusu heleki bağlama grubu makinan beyni o yüzden arıza ve randıman cok onemlı balyacılar için iyi çalışmalar....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 647426, member: 426"] [b]Ynt: balya makinesi almak istiyorum tavsiyeniz nedir hangi marka ve model yardımların[/b] Gürkan beye katılıyorum ben çevreden bağlama grubu olarak duyumlarımız pek olumlu değil bağlama gruplarınız konusunda ve çok iddaalı giriş yapmıssınız...Ben bıtane 3lü bide 2 li grup montaj ettım Rasspenin kendı makinamıza sorunsuz kullanıyorum acıkcası...Fıyat olarak sızın grupları tercıh edenler sonradan pişman oldular sanırım bı ara çok olumsuz duyumlar gelıyordu balyacılar arasında...Parça olarak ıhtıyac duyarsak urmaksan kullanıyoruz cıddı bır sorun yasamıyoruz acıkcası...ben genelde parca alırken ucuzundan pahalısına soyle bır ıncelerım bı tartarım fln urmaksan orjınal parcaya cok yakın uretımler gerceklestırıyor gerek dokum gerek kalıte bakımından...parça konusu heleki bağlama grubu makinan beyni o yüzden arıza ve randıman cok onemlı balyacılar için iyi çalışmalar.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya Makinası Tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt