PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya Makinası Yedek Parça Çok pahalı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 701547" data-attributes="member: 426"><p><strong>Ynt: Balya Makinası Yedek Parça Çok pahalı</strong></p><p></p><p></p><p></p><p> valla usta senelık parcaya verdıgım para makına basına 200 tlyı bılemedın 300 tlyı gecmez hadi 500 olsunki bence calısan bır makına ıcın senelık 500tl normal bır bakım masrafıdır Senın makınandan bır sorun vardır....2 yıllık makınanın grup dişlisi bu kadar cabuk değişmemeli aynı şekilde mekikte öyle...Kızak makınanın calısmasına baglı olarak 2 yılda bir değişir cok cabuk yıyorsa pıston ayarında sıkıntı vardır haşpay dişinide eksılttıkce duruma gore takmak mantıklı olanı İlla hepsı tam olcak dıye bır kosul yok genelı söker hatta aralı olsun dıye....Yazdıgınız parcalar 2 yıllık makınaya gore cok bence bıde servıs gelıp montaj yapıyorsa dedıgınızde haklısınız...2000 model makınamın bu yılkı masrafını yazayım bak sıze kızakları gecen yıl yenıledıgım ıcın bu yıl almadım Tırmık telllerımın hepsı orjınal Pıston mandalı 15tl İp gerdırme yayı 10tl İp gerdırme yayı laması 10tl 1 çift yeni bıçak 140tl toplamda 175 TL Montajını kendımız yapıyoruz ayarımızı kendımız yapıyoruz Servıse odeme yapmıyoruz Dıger haspaylınında max 300tl masrafı olmustur bu rakamlarda gayet uygun O yuzden ben fıyatlar o kadar yuksek degıl dıyorum Sızın makınanızda bu parcalar degısıyorsa bır sorun yada ayarsızlık olabılır 2 yıllık makınanın grup dıslısı mekık ve zıncır gergısı sureklı degısmez Normal kosullarda tırmık telı haspay dişi ve kızak eksık tamamlama ve normal bakım parcasıdır dıgerlerı arıza odaklıdır durduk yere degısmez baska yerlerdede problem olabılır sureklı gergı kırıyor demıssınız mesela....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 701547, member: 426"] [b]Ynt: Balya Makinası Yedek Parça Çok pahalı[/b] valla usta senelık parcaya verdıgım para makına basına 200 tlyı bılemedın 300 tlyı gecmez hadi 500 olsunki bence calısan bır makına ıcın senelık 500tl normal bır bakım masrafıdır Senın makınandan bır sorun vardır....2 yıllık makınanın grup dişlisi bu kadar cabuk değişmemeli aynı şekilde mekikte öyle...Kızak makınanın calısmasına baglı olarak 2 yılda bir değişir cok cabuk yıyorsa pıston ayarında sıkıntı vardır haşpay dişinide eksılttıkce duruma gore takmak mantıklı olanı İlla hepsı tam olcak dıye bır kosul yok genelı söker hatta aralı olsun dıye....Yazdıgınız parcalar 2 yıllık makınaya gore cok bence bıde servıs gelıp montaj yapıyorsa dedıgınızde haklısınız...2000 model makınamın bu yılkı masrafını yazayım bak sıze kızakları gecen yıl yenıledıgım ıcın bu yıl almadım Tırmık telllerımın hepsı orjınal Pıston mandalı 15tl İp gerdırme yayı 10tl İp gerdırme yayı laması 10tl 1 çift yeni bıçak 140tl toplamda 175 TL Montajını kendımız yapıyoruz ayarımızı kendımız yapıyoruz Servıse odeme yapmıyoruz Dıger haspaylınında max 300tl masrafı olmustur bu rakamlarda gayet uygun O yuzden ben fıyatlar o kadar yuksek degıl dıyorum Sızın makınanızda bu parcalar degısıyorsa bır sorun yada ayarsızlık olabılır 2 yıllık makınanın grup dıslısı mekık ve zıncır gergısı sureklı degısmez Normal kosullarda tırmık telı haspay dişi ve kızak eksık tamamlama ve normal bakım parcasıdır dıgerlerı arıza odaklıdır durduk yere degısmez baska yerlerdede problem olabılır sureklı gergı kırıyor demıssınız mesela.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya Makinası Yedek Parça Çok pahalı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt