PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
BALYA MAKINASI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="5265" data-source="post: 696471" data-attributes="member: 45903"><p><strong>Ynt: BALYA MAKINASI</strong></p><p></p><p>bende 2012 temmuz ayında 2011 model sönmezler aldım 28000 tl ödedim ....ve önce biraz pişmanlık duydum ama çalıştıktan sonra iyiki aldım dedim...7000 balye haşbaylı dane mısır sapı bağladım ...haşbay bıçağı dışında hiçbir sorun yaşamadım... sönmezleri ben beğeniyorum...galignaninin servisi haşbay ünitesini çıkarırken bağlama gurubunun alman raspa olduğunu ve kolayda arıza vermediğini söyldi.. bide ben makınanın ön ağız genişliğini çok beğeniyorum 170 cm yanlardan hiç sap bırakmaz... haşbay taplası ve merdanesini incele bak her sıra 23 bıçaktan oluşuyor.. galignani 20 paksn 20 kayahan 20 elibollar 20 ......nevholland 20 bıçktan oluşuyor.bak makınaları görsel olarak incele ve ön toplayıcısı 170 cm olan makınalara bak içlrinde paksan var kayahan var nevholland var bu markaların tümü sadece ön toplayıcıyı genişletmiş ama haşbay ünitei aynı kalmış.... bu makınalar yoncayı balyalarken öntoplayıcıda bulunan 15 cm lik küçük helezon bölgesinde çigneme ve tıkanma yapıyor..... ben 4 ay önce 2. makınayı aldım o da sönmezler 2008 model 22oootl ye aldım bilseydim sizin makınayı 25000 e kaçırmazdım ... yine diyorum ben alırdım ama siz bilirsiniz ....(ha makınanın bence bir kötü yanı var oda 2400 kg olması.)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="5265, post: 696471, member: 45903"] [b]Ynt: BALYA MAKINASI[/b] bende 2012 temmuz ayında 2011 model sönmezler aldım 28000 tl ödedim ....ve önce biraz pişmanlık duydum ama çalıştıktan sonra iyiki aldım dedim...7000 balye haşbaylı dane mısır sapı bağladım ...haşbay bıçağı dışında hiçbir sorun yaşamadım... sönmezleri ben beğeniyorum...galignaninin servisi haşbay ünitesini çıkarırken bağlama gurubunun alman raspa olduğunu ve kolayda arıza vermediğini söyldi.. bide ben makınanın ön ağız genişliğini çok beğeniyorum 170 cm yanlardan hiç sap bırakmaz... haşbay taplası ve merdanesini incele bak her sıra 23 bıçaktan oluşuyor.. galignani 20 paksn 20 kayahan 20 elibollar 20 ......nevholland 20 bıçktan oluşuyor.bak makınaları görsel olarak incele ve ön toplayıcısı 170 cm olan makınalara bak içlrinde paksan var kayahan var nevholland var bu markaların tümü sadece ön toplayıcıyı genişletmiş ama haşbay ünitei aynı kalmış.... bu makınalar yoncayı balyalarken öntoplayıcıda bulunan 15 cm lik küçük helezon bölgesinde çigneme ve tıkanma yapıyor..... ben 4 ay önce 2. makınayı aldım o da sönmezler 2008 model 22oootl ye aldım bilseydim sizin makınayı 25000 e kaçırmazdım ... yine diyorum ben alırdım ama siz bilirsiniz ....(ha makınanın bence bir kötü yanı var oda 2400 kg olması.) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
BALYA MAKINASI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt