PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya makinasında yakıtta en tasarruflu traktör tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baller" data-source="post: 1089988" data-attributes="member: 23921"><p>Tüm trakkulüpe gönülden selamlar</p><p></p><p></p><p>Ben 4 sene paksan 8002 ile ve 98 model 7066 ile balya yaptım .diğer balyacı arkadaşlarla yaptığımız objektif değerlendirmeler sonucunda;</p><p>Fiat 7066,mf 266 gold,erkunt nimet 70lüx,mf 277 gold </p><p>Bu dört traktörün arasında haşbaylı balyada en az yakan Fiat 7066,</p><p>Ot balyasında en az yakan mf 266 gold,</p><p>Erkunt biraz daha seri çalışıyor,işleri yetiştirmek için iyi fakat yakıtı biraz fazla bu saydığım traktörlere göre. </p><p></p><p>Burada 90-100 hp den bahsedilmiş ama ben sadece bilgi açısından yazmak istedim.</p><p></p><p>Herkese iyi geceler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baller, post: 1089988, member: 23921"] Tüm trakkulüpe gönülden selamlar Ben 4 sene paksan 8002 ile ve 98 model 7066 ile balya yaptım .diğer balyacı arkadaşlarla yaptığımız objektif değerlendirmeler sonucunda; Fiat 7066,mf 266 gold,erkunt nimet 70lüx,mf 277 gold Bu dört traktörün arasında haşbaylı balyada en az yakan Fiat 7066, Ot balyasında en az yakan mf 266 gold, Erkunt biraz daha seri çalışıyor,işleri yetiştirmek için iyi fakat yakıtı biraz fazla bu saydığım traktörlere göre. Burada 90-100 hp den bahsedilmiş ama ben sadece bilgi açısından yazmak istedim. Herkese iyi geceler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya makinasında yakıtta en tasarruflu traktör tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt