PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya makinasında yakıtta en tasarruflu traktör tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bartu" data-source="post: 1090868" data-attributes="member: 18947"><p>ben balyada haypaylı newholland bc 5040 ve traktör olaraktan 1998 mf 398 4x2 kullanıyorum, 398 balyaya en uyumlu traktör olarak düşünüyorum bu düşüncemin sebebi gücü, radyatörün seyrek petekli olmasından hararet sorunun hiç olmaması, kuyruk mili devrinin balye makinesinde uyumlu olması, vites hız aralıklarının uyumu ve en önemlisi sağlam bir traktör olması.</p><p>tabiki bu traktör 20 yaşında bir traktör artık ömrü bitmeye başladı, bu traktörün yerini dolduracak 0 bir traktör dendiğinde bende konuyu açan arkadaş gibi belirsiz bir düşüncedeyim.Landini, McCormıck, newholland ve tümosanın kuyruk mili devirleri balyaya uyumlu değil 540 devir düşük kalıyor 750 de hızlı, valtrada konuyu açan arkadaşın şikayet ettiği gibi yakıt çok, MF nin traktörleri ithal bugünlerde dövizinde yükselmesi ile ithal bir traktör ile balya bağlamak pek kar işi görünmüyor, same ve deutz un yakıt, kuyruk mili devri ve bol vites seçeneği ile en uyumlu traktör olarak düşünüyorum ama sağlam bir traktör değil balyada ne kadar dayanır bilemem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bartu, post: 1090868, member: 18947"] ben balyada haypaylı newholland bc 5040 ve traktör olaraktan 1998 mf 398 4x2 kullanıyorum, 398 balyaya en uyumlu traktör olarak düşünüyorum bu düşüncemin sebebi gücü, radyatörün seyrek petekli olmasından hararet sorunun hiç olmaması, kuyruk mili devrinin balye makinesinde uyumlu olması, vites hız aralıklarının uyumu ve en önemlisi sağlam bir traktör olması. tabiki bu traktör 20 yaşında bir traktör artık ömrü bitmeye başladı, bu traktörün yerini dolduracak 0 bir traktör dendiğinde bende konuyu açan arkadaş gibi belirsiz bir düşüncedeyim.Landini, McCormıck, newholland ve tümosanın kuyruk mili devirleri balyaya uyumlu değil 540 devir düşük kalıyor 750 de hızlı, valtrada konuyu açan arkadaşın şikayet ettiği gibi yakıt çok, MF nin traktörleri ithal bugünlerde dövizinde yükselmesi ile ithal bir traktör ile balya bağlamak pek kar işi görünmüyor, same ve deutz un yakıt, kuyruk mili devri ve bol vites seçeneği ile en uyumlu traktör olarak düşünüyorum ama sağlam bir traktör değil balyada ne kadar dayanır bilemem. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya makinasında yakıtta en tasarruflu traktör tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt