PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya Makinasını Kimler Almalı Kaç hayvanı Olan Almalı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mst uyk" data-source="post: 1179871" data-attributes="member: 76177"><p>Yıllarca balya işini başkasına bağlattık Arıza yaptı yan yattı çamura battı bu gün yarın gelirim abi hep zor bela iş yaptırdık beş sene önce çayır biçme makinası aldık ve piyasaya biçme işine başladık yeşil yulaf fiğ yonca falan biz biçip hazırlıyorduk dışarıdan gelip Balyacı bağlıyordu en sonunda artık balya makinası almayı kafama koydum geçen sene kış aylarında babama hafta sonu makina almaya gideceğiz ona göre dedim gittik aldık bu sezon Allah’a şükür güzel çalıştık kendimizin 20 kadar büyük baş hayvanımız var her yıl 3000 tane kadar kendi malım için balya koyuyorum ben biçerdöver arkasında çalışmıyorum gerek yok çünki kendi köyümde piyasada 200 dönüm belki fazla yonca var her biçimde bu yıl 10 dönüm yer 150 balya yaptı ve yıl içinde 5 sefer biçtim 200 dönümü hesap edin biçme işide bana ait biçme işinde dönümü 25 tl bağlama 2 tl bunun yanında yeşile yulaf biçip bağlıyorum fiğ biçip bağlıyorum ayrıca ikinciye anız toplayıp haşpaysız bağladım o balyalarında 9 tl den sattım allah bin bereket versin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mst uyk, post: 1179871, member: 76177"] Yıllarca balya işini başkasına bağlattık Arıza yaptı yan yattı çamura battı bu gün yarın gelirim abi hep zor bela iş yaptırdık beş sene önce çayır biçme makinası aldık ve piyasaya biçme işine başladık yeşil yulaf fiğ yonca falan biz biçip hazırlıyorduk dışarıdan gelip Balyacı bağlıyordu en sonunda artık balya makinası almayı kafama koydum geçen sene kış aylarında babama hafta sonu makina almaya gideceğiz ona göre dedim gittik aldık bu sezon Allah’a şükür güzel çalıştık kendimizin 20 kadar büyük baş hayvanımız var her yıl 3000 tane kadar kendi malım için balya koyuyorum ben biçerdöver arkasında çalışmıyorum gerek yok çünki kendi köyümde piyasada 200 dönüm belki fazla yonca var her biçimde bu yıl 10 dönüm yer 150 balya yaptı ve yıl içinde 5 sefer biçtim 200 dönümü hesap edin biçme işide bana ait biçme işinde dönümü 25 tl bağlama 2 tl bunun yanında yeşile yulaf biçip bağlıyorum fiğ biçip bağlıyorum ayrıca ikinciye anız toplayıp haşpaysız bağladım o balyalarında 9 tl den sattım allah bin bereket versin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya Makinasını Kimler Almalı Kaç hayvanı Olan Almalı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt