PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Balya makinesi icin uygun traktor secimi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 396778" data-attributes="member: 426"><p><strong>Ynt: Balya makinesi icin uygun traktor secimi?</strong></p><p></p><p>öncelikle sönmezler balya makinası diğer markalara göre daha ağır bir makina çalışma bakımından daha randımanlı motor ister...75-56 ların tam randımanlı olarak balya yapamamasını belirtmekle beraber 80 hp traktör secmen gerektiğini vurguluyorum ki sorunsuzca randımanlı bir şekilde balya yapabilesin...Tercih edeceğin benim sana önerebileceğim birkac marka ve model var bunlar tümosan 80-85 ve fiat 80-66 olacaktır sıfır motor alacaksan tümosan yada jx al jx80 de işini rahatlıkla görür çünkü....yakıt makınaya uyumluluk vites secenekleri ve guc bakımından bu iki marka senin işini rahatlıkla görecektir vede memnun kalırsın....Bunun harıcınde 75-85 hp altı traktör kullandığında yakıtın artacaktır ve serilikten taviz vereceksindir makina randımanlı olarak çalışmadığından motor zorlanacak halıyle yakacaktır Tümosanlar bu yönden gayet uygun balyaya Karar senin baska sorun olursa özelden ulaşabilirsin bana....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 396778, member: 426"] [b]Ynt: Balya makinesi icin uygun traktor secimi?[/b] öncelikle sönmezler balya makinası diğer markalara göre daha ağır bir makina çalışma bakımından daha randımanlı motor ister...75-56 ların tam randımanlı olarak balya yapamamasını belirtmekle beraber 80 hp traktör secmen gerektiğini vurguluyorum ki sorunsuzca randımanlı bir şekilde balya yapabilesin...Tercih edeceğin benim sana önerebileceğim birkac marka ve model var bunlar tümosan 80-85 ve fiat 80-66 olacaktır sıfır motor alacaksan tümosan yada jx al jx80 de işini rahatlıkla görür çünkü....yakıt makınaya uyumluluk vites secenekleri ve guc bakımından bu iki marka senin işini rahatlıkla görecektir vede memnun kalırsın....Bunun harıcınde 75-85 hp altı traktör kullandığında yakıtın artacaktır ve serilikten taviz vereceksindir makina randımanlı olarak çalışmadığından motor zorlanacak halıyle yakacaktır Tümosanlar bu yönden gayet uygun balyaya Karar senin baska sorun olursa özelden ulaşabilirsin bana.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Balya makinesi icin uygun traktor secimi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt