PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Balya makinesi icin uygun traktor secimi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 396936" data-attributes="member: 426"><p><strong>Ynt: Balya makinesi icin uygun traktor secimi?</strong></p><p></p><p>erkuntun sanzumanıda balya ıcın pek uygun değil kullanıyorum biliyorum yapıyor ama söylediğim model ve markalar kadar randımanlı değil Senın alacagın motor 8000 serisi tümosanlar yada jx 80 sıfır alacagın ıcın dıyorum yoksa 80-66 haspaylı balya ıcın bıcılmıs kaftan....TD 65 dıyen arkadaslar getirin o motoruda 3 ipli haspaylı balyada nasıl traktör yanıyor göstereyim size Sapsız yerlerde bağlar anca yıllardır bu işi yapıyoruz 3 silindir 70hp altı motor haspaylı için uygun deil sağlam saplı yerde balya yapamıyor Ot yonca için haspaysız makına için td65 cok ıyı baglar bende ztn haspaysız makınamızda 60-56 kullanıyorum Ama iş haspaylı makina olunca Yani kıyıcı sistemli saman balyası yapan makina olduğunda motor 70 hp üstü ve 4 silindir olmalıdır....75-56 lar kullanılıyor evet ama kullanan meslektaşlarım onunda yeterli olmadığını söylüyorlar sağlam saplı yerde taban tarlalarda motoru öttürdüğünden bahsediyorlar.Bu yüzden bu iş için en uygun motorlar 80hp civarı olan vites seceği bol şanzumanı sağlam motorlardır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 396936, member: 426"] [b]Ynt: Balya makinesi icin uygun traktor secimi?[/b] erkuntun sanzumanıda balya ıcın pek uygun değil kullanıyorum biliyorum yapıyor ama söylediğim model ve markalar kadar randımanlı değil Senın alacagın motor 8000 serisi tümosanlar yada jx 80 sıfır alacagın ıcın dıyorum yoksa 80-66 haspaylı balya ıcın bıcılmıs kaftan....TD 65 dıyen arkadaslar getirin o motoruda 3 ipli haspaylı balyada nasıl traktör yanıyor göstereyim size Sapsız yerlerde bağlar anca yıllardır bu işi yapıyoruz 3 silindir 70hp altı motor haspaylı için uygun deil sağlam saplı yerde balya yapamıyor Ot yonca için haspaysız makına için td65 cok ıyı baglar bende ztn haspaysız makınamızda 60-56 kullanıyorum Ama iş haspaylı makina olunca Yani kıyıcı sistemli saman balyası yapan makina olduğunda motor 70 hp üstü ve 4 silindir olmalıdır....75-56 lar kullanılıyor evet ama kullanan meslektaşlarım onunda yeterli olmadığını söylüyorlar sağlam saplı yerde taban tarlalarda motoru öttürdüğünden bahsediyorlar.Bu yüzden bu iş için en uygun motorlar 80hp civarı olan vites seceği bol şanzumanı sağlam motorlardır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Balya makinesi icin uygun traktor secimi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt