PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Balya makinesi icin uygun traktor secimi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ahmet745" data-source="post: 397061" data-attributes="member: 29556"><p><strong>Ynt: Balya makinesi icin uygun traktor secimi?</strong></p><p></p><p> fordun kuyruk mili tam bağımsız 1966dan beri sadece küçüklerinin kuyruk mili senin dediğin gibi 2000 3000 3600 3610 modellerininki debriyaja bağlantılı öyle tümosanlar gibi el debriyajlı değil büyüklerinki bizim buralarda tümosan ve fiatları ilaç tankerlerinin şanzıman düşmanı olarak tanıyolar bende 1988 6610s vardı ilaç tankerinde kullanıyodum çoğunlukla ve çok memnundum çünkü fiatın kuyruk mili gibi çalıştırınca birden vurmuyo yarım debriyaj yaparak arkasındaki malzemeyi sarsmadan devir alıyo balyadada arkadaşım 6600 kullanıyo ÖZELLİKLE YAKIT OLARAK çok memnun çünkü diğerinde 17 gaz verdiğin yerde bununla 14 gazda aynı devri buluyosun çünkü 610 devir fordu iyi tanıman lazım sizin oralarda çok var...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ahmet745, post: 397061, member: 29556"] [b]Ynt: Balya makinesi icin uygun traktor secimi?[/b] fordun kuyruk mili tam bağımsız 1966dan beri sadece küçüklerinin kuyruk mili senin dediğin gibi 2000 3000 3600 3610 modellerininki debriyaja bağlantılı öyle tümosanlar gibi el debriyajlı değil büyüklerinki bizim buralarda tümosan ve fiatları ilaç tankerlerinin şanzıman düşmanı olarak tanıyolar bende 1988 6610s vardı ilaç tankerinde kullanıyodum çoğunlukla ve çok memnundum çünkü fiatın kuyruk mili gibi çalıştırınca birden vurmuyo yarım debriyaj yaparak arkasındaki malzemeyi sarsmadan devir alıyo balyadada arkadaşım 6600 kullanıyo ÖZELLİKLE YAKIT OLARAK çok memnun çünkü diğerinde 17 gaz verdiğin yerde bununla 14 gazda aynı devri buluyosun çünkü 610 devir fordu iyi tanıman lazım sizin oralarda çok var... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Balya makinesi icin uygun traktor secimi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt