PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
balya sayıcı pratikleştirme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 783213" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: balya sayıcı pratikleştirme</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Yapan yerin adını versen çok makbule geçer. Bu yıl illallah geldi sayaçtan. Ne saydığı tutuyordu ne de doğru sayıyordu. En son bir yer bağladım, giden ipe bakarak 650-700 balya çıkması lazım. İş bitti sayaca bir baktım: 8799. Kaçar kaçar attı bilmiyorum ama çok fena saymış. Mal sahibi sordu, kaç tane çıktı? diye. Dedim; sayaç takılmış. Birazdan sayarım. </p><p></p><p>Neyi sayıyon? 150 dekar yer, tepe üstü, imkanı yok sayılmaz. Bıraktım sonunda: Yüklerden siz sayın, dedim çıktım. </p><p></p><p>Çok şükür bozuldu. Şimdi düzgün sağlam bişey yapalım diyoruz ama karar veremedik. Dijitallerde kablo çekmek falan çok teferruat oluyo diye istemedik. Kısaca artık pratikliğini geçtim, doğru saysın yetecek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 783213, member: 21067"] [b]Ynt: balya sayıcı pratikleştirme[/b] Yapan yerin adını versen çok makbule geçer. Bu yıl illallah geldi sayaçtan. Ne saydığı tutuyordu ne de doğru sayıyordu. En son bir yer bağladım, giden ipe bakarak 650-700 balya çıkması lazım. İş bitti sayaca bir baktım: 8799. Kaçar kaçar attı bilmiyorum ama çok fena saymış. Mal sahibi sordu, kaç tane çıktı? diye. Dedim; sayaç takılmış. Birazdan sayarım. Neyi sayıyon? 150 dekar yer, tepe üstü, imkanı yok sayılmaz. Bıraktım sonunda: Yüklerden siz sayın, dedim çıktım. Çok şükür bozuldu. Şimdi düzgün sağlam bişey yapalım diyoruz ama karar veremedik. Dijitallerde kablo çekmek falan çok teferruat oluyo diye istemedik. Kısaca artık pratikliğini geçtim, doğru saysın yetecek. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
balya sayıcı pratikleştirme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt