PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
balya sayıcı pratikleştirme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 783356" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: balya sayıcı pratikleştirme</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Dijital takmadım. Neden? Sordum, 275 lira dediler. Tek işi saymak olan basit bir cihaz için o kadar para vermek zoruma gitti açıkcası. Hadi en kalitelisi olsun 50, hadi aparatlarıyla 100 lira eder nazarımda. 275 ' de ne oluyor? 80 ekran LCD televizyon satıyor adamlar o fiyata. Sayaç la bu! Bir bir saymaktan başka marifeti mi var? </p><p></p><p>Ya çok değil az düşünün. Bi su sayacı ne kadar? Yada dijital bi elektrik sayacı kaç lira? Onlar da sayaç. Fiyatlarını kıyaslayın işte. </p><p></p><p>Ilk mesajdaki pratikleştirmeyi yapan arkadaşı tebrik ederim. 200 lira harcayarak wifi ' sini yapmış. Hem de amatör olarak. Profesyonel olarak uğraşsa 100₺ ' nın altına mal edeceğine eminim. Şimdi piyasada wifi ' lisi yok. Düzünü 275 liraya sattıklarına göre wifi ' lisi çıksa kaça satarlar siz bulun..</p><p></p><p>Kısaca şu balya makinalarına yedek parça ve malzeme üreten firmalar tüketiciyi düdüklemeyi adet haline getirmişler. Düdüklenenler de alışmış, hiç sesini çıkartmıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 783356, member: 21067"] [b]Ynt: balya sayıcı pratikleştirme[/b] Dijital takmadım. Neden? Sordum, 275 lira dediler. Tek işi saymak olan basit bir cihaz için o kadar para vermek zoruma gitti açıkcası. Hadi en kalitelisi olsun 50, hadi aparatlarıyla 100 lira eder nazarımda. 275 ' de ne oluyor? 80 ekran LCD televizyon satıyor adamlar o fiyata. Sayaç la bu! Bir bir saymaktan başka marifeti mi var? Ya çok değil az düşünün. Bi su sayacı ne kadar? Yada dijital bi elektrik sayacı kaç lira? Onlar da sayaç. Fiyatlarını kıyaslayın işte. Ilk mesajdaki pratikleştirmeyi yapan arkadaşı tebrik ederim. 200 lira harcayarak wifi ' sini yapmış. Hem de amatör olarak. Profesyonel olarak uğraşsa 100₺ ' nın altına mal edeceğine eminim. Şimdi piyasada wifi ' lisi yok. Düzünü 275 liraya sattıklarına göre wifi ' lisi çıksa kaça satarlar siz bulun.. Kısaca şu balya makinalarına yedek parça ve malzeme üreten firmalar tüketiciyi düdüklemeyi adet haline getirmişler. Düdüklenenler de alışmış, hiç sesini çıkartmıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
balya sayıcı pratikleştirme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt