PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya Yükleme Makinası (Gözlemler ,Geliş maliyeti ,Yakıt , İş verimi ,En güzel yönü)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Akifİnanç68" data-source="post: 1270231" data-attributes="member: 77558"><p>Konuya baya yorum yapılmış. Yakın zamanda cevap vermedim kusura bakmayın. Yorum yazan herkese teşekkür ederim.</p><p>O alanda tahminim 1000civarı balya vardır Emre abi. Günlük kapasite şoför , romork sayısı , istifleyiciye , balya sıklığına bağlı bi durum. En son makineye iyice alıştığımız süreçte 120balya 25dakikada dolmaya başlamıştı. Günlük 5-6 araba istifledikten sonra çalışma isteğim kalmıyor benim . Yarın yapalım felan diyorum babama . Ama yağmur sıkıntısı olursa günde 1000balya bile istiflediğim oldu , sezonun son yonca biçiminde. Bölgemizde rampa olmadığı için engebeli arazilerde makine nasıl çalışır bilmem ama arkadaki romorka 100balya üzerinde yük sardığımızda her sıra sonu dönüşlerinde bizimde aynı sıkıntıyı yaşadığımızı belirtermek isterim . Bence makinanın hafifliğiyle alakalı bir konu. İlk zamanlar en çok bana koydu makinenin alınması abi . Alışmakta çok güçlük çektim. İlk zamanlar tüm satırları 2 kişi istifliyorduk. Yavaş yavaş makinenin çalışma prensibine uygun olsun diye geriden kaymaya başlamadım. </p><p></p><p>Iyiki makinayı almışız. Babam , amcalarım yaşlandı. Ben 20-22kgdan ağır balyaları anadatla 4-5metre yukarı kaldıramıyorum. Bu sezon piyasaya ve kendimize 10bin balya çektik bu makineyle. Almasaydık 10bin balyayı ben omuzlayacaktım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akifİnanç68, post: 1270231, member: 77558"] Konuya baya yorum yapılmış. Yakın zamanda cevap vermedim kusura bakmayın. Yorum yazan herkese teşekkür ederim. O alanda tahminim 1000civarı balya vardır Emre abi. Günlük kapasite şoför , romork sayısı , istifleyiciye , balya sıklığına bağlı bi durum. En son makineye iyice alıştığımız süreçte 120balya 25dakikada dolmaya başlamıştı. Günlük 5-6 araba istifledikten sonra çalışma isteğim kalmıyor benim . Yarın yapalım felan diyorum babama . Ama yağmur sıkıntısı olursa günde 1000balya bile istiflediğim oldu , sezonun son yonca biçiminde. Bölgemizde rampa olmadığı için engebeli arazilerde makine nasıl çalışır bilmem ama arkadaki romorka 100balya üzerinde yük sardığımızda her sıra sonu dönüşlerinde bizimde aynı sıkıntıyı yaşadığımızı belirtermek isterim . Bence makinanın hafifliğiyle alakalı bir konu. İlk zamanlar en çok bana koydu makinenin alınması abi . Alışmakta çok güçlük çektim. İlk zamanlar tüm satırları 2 kişi istifliyorduk. Yavaş yavaş makinenin çalışma prensibine uygun olsun diye geriden kaymaya başlamadım. Iyiki makinayı almışız. Babam , amcalarım yaşlandı. Ben 20-22kgdan ağır balyaları anadatla 4-5metre yukarı kaldıramıyorum. Bu sezon piyasaya ve kendimize 10bin balya çektik bu makineyle. Almasaydık 10bin balyayı ben omuzlayacaktım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya Yükleme Makinası (Gözlemler ,Geliş maliyeti ,Yakıt , İş verimi ,En güzel yönü)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt