PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
BanLanan üyenin Admine Sarkısı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="delicocuk" data-source="post: 82081" data-attributes="member: 2930"><p>Yazıklar olsun yazıklar olsun</p><p>Adminin böylesine yazıklar olsun</p><p>Herşey karanlık nerde insanlık</p><p>Moda yağcılık edene yazıklar olsun</p><p></p><p></p><p>Batsın bu site bitsin bu forum</p><p>Banlayıp da gülene yazıklar olsun</p><p>Açılmamış başlıklar teşekkürsüz mesajlar</p><p>Banlanan hesaplar benim mi olsun</p><p></p><p></p><p>Ben ne yaptım admin sana</p><p>Mahkum ettin beni ban ' a</p><p>Her forumda bin mesajım var</p><p>Şikayetim kurucuya şikayetim kurucuya</p><p></p><p></p><p>Banlayan sen mi yoksa o mu bilemedim</p><p>Öyle bir banladın ki kendime gelemedim</p><p>Çıkmaz bir forumdayım kendimi bulamadım</p><p>Offf offff offff</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Ben mi açtım ben mi açtım</p><p>Bu topiği yanlış yere ben mi açtım</p><p>Eksi rep vermek zevk olmuşsa teşekkürler yorulmuşsa</p><p>Forum bozulmuşsa ben mi yarattım</p><p></p><p></p><p>Batsın bu site bitsin bu forum</p><p>Banlayıp da gülene yazıklar olsun</p><p>Açılmamış başlıklar teşekkürsüz mesajlar</p><p>Banlanan hesaplar benim mi olsun... </p><p></p><p>banlananlardan gelmis bu baska sitede yazıo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="delicocuk, post: 82081, member: 2930"] Yazıklar olsun yazıklar olsun Adminin böylesine yazıklar olsun Herşey karanlık nerde insanlık Moda yağcılık edene yazıklar olsun Batsın bu site bitsin bu forum Banlayıp da gülene yazıklar olsun Açılmamış başlıklar teşekkürsüz mesajlar Banlanan hesaplar benim mi olsun Ben ne yaptım admin sana Mahkum ettin beni ban ' a Her forumda bin mesajım var Şikayetim kurucuya şikayetim kurucuya Banlayan sen mi yoksa o mu bilemedim Öyle bir banladın ki kendime gelemedim Çıkmaz bir forumdayım kendimi bulamadım Offf offff offff Ben mi açtım ben mi açtım Bu topiği yanlış yere ben mi açtım Eksi rep vermek zevk olmuşsa teşekkürler yorulmuşsa Forum bozulmuşsa ben mi yarattım Batsın bu site bitsin bu forum Banlayıp da gülene yazıklar olsun Açılmamış başlıklar teşekkürsüz mesajlar Banlanan hesaplar benim mi olsun... banlananlardan gelmis bu baska sitede yazıo [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
BanLanan üyenin Admine Sarkısı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt