PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Banvit kırmızı et üretimini durdurdu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nailyetek" data-source="post: 298241" data-attributes="member: 8099"><p><strong>Ynt: Banvit kırmızı et üretimini durdurdu</strong></p><p></p><p>Hayvancılığın tam dibe vurduğu sıralarda Banvit b.baş hayvan sektörüne adım attı ve Ege bölgesi ağırlıklı oldukça yüksek miktarlarda hayvan topladı.. Bir bakıma elini taşın altına koydu, tabi ki burda yapılan iş belli tahmin ve hedefler çerçevesinde yapıldı.. Hayvancılığın yükselmesiyle hayli hatırı sayılır paralar kazanmışlardır.. Şimdi çekiliyor ki yine bir bildikleri ve bizim duyamayıpta onların tahmin ettikleri bişeyler vardır.. </p><p>Ha; bizim durumumuzu etkiler mi.? henüz erken, piyasaya etkisi zaman alır gibi geliyor bana..</p><p>Sonuçta koca şirket yem üretir, beyaz et üretir, yumurta üretir çarkı döner.. Küçük besici ve hayvancıların akıbeti bu durumlarda pek hayır olmaz.. Yani elindeki 95 model otomobili satıpta borsa işine atılanlar gibi olur.. Nacızane fikirlerim, sakın yanlış anlamayın..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nailyetek, post: 298241, member: 8099"] [b]Ynt: Banvit kırmızı et üretimini durdurdu[/b] Hayvancılığın tam dibe vurduğu sıralarda Banvit b.baş hayvan sektörüne adım attı ve Ege bölgesi ağırlıklı oldukça yüksek miktarlarda hayvan topladı.. Bir bakıma elini taşın altına koydu, tabi ki burda yapılan iş belli tahmin ve hedefler çerçevesinde yapıldı.. Hayvancılığın yükselmesiyle hayli hatırı sayılır paralar kazanmışlardır.. Şimdi çekiliyor ki yine bir bildikleri ve bizim duyamayıpta onların tahmin ettikleri bişeyler vardır.. Ha; bizim durumumuzu etkiler mi.? henüz erken, piyasaya etkisi zaman alır gibi geliyor bana.. Sonuçta koca şirket yem üretir, beyaz et üretir, yumurta üretir çarkı döner.. Küçük besici ve hayvancıların akıbeti bu durumlarda pek hayır olmaz.. Yani elindeki 95 model otomobili satıpta borsa işine atılanlar gibi olur.. Nacızane fikirlerim, sakın yanlış anlamayın.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Banvit kırmızı et üretimini durdurdu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt