PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Barmen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="motorcu" data-source="post: 232960" data-attributes="member: 516"><p>Barmen arkadaşına:</p><p>'Benim yarın akşam çok önemli bir işim var,mümkünse bir günlüğüne</p><p>yerime bakar mısın?' der.</p><p>Arkadaşı: 'Olurda ben bu işden anlamam ki' der.</p><p>'Yav kolay isteyene içkisini ver...o kadar.Ha...birde iki özel</p><p>müşterim var.Sağır ve dilsizler onlarada baş parmakları havayı</p><p>gösterirse viski aşşağıyı gösterirse bira ver.Bir şey olursa telefonla</p><p>görüşürüz' der.</p><p>Ertesi akşam geç bir vakit barmenin telefonu çalar.Arayan</p><p>arkadaşıdır.Telaşla:</p><p>'Yav arkadaş senin bu iki müşterine dediği şekilde içkilerini verdim</p><p>ama bir saattir ağızları bir karış açık öylece duruyorlar,korkmaya</p><p>başladım.'</p><p>'Haa unuttum' der barmen 'onlar kafayı bulunca şarkı söyler.'</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="motorcu, post: 232960, member: 516"] Barmen arkadaşına: 'Benim yarın akşam çok önemli bir işim var,mümkünse bir günlüğüne yerime bakar mısın?' der. Arkadaşı: 'Olurda ben bu işden anlamam ki' der. 'Yav kolay isteyene içkisini ver...o kadar.Ha...birde iki özel müşterim var.Sağır ve dilsizler onlarada baş parmakları havayı gösterirse viski aşşağıyı gösterirse bira ver.Bir şey olursa telefonla görüşürüz' der. Ertesi akşam geç bir vakit barmenin telefonu çalar.Arayan arkadaşıdır.Telaşla: 'Yav arkadaş senin bu iki müşterine dediği şekilde içkilerini verdim ama bir saattir ağızları bir karış açık öylece duruyorlar,korkmaya başladım.' 'Haa unuttum' der barmen 'onlar kafayı bulunca şarkı söyler.' [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Barmen
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt