PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
başak 2053sh
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MUTEF" data-source="post: 198475" data-attributes="member: 11768"><p><strong>Ynt: başak 2053sh</strong></p><p></p><p>cekmesıne cekıyoda ındıremıyo yınede cok guzel makına basak ayrıca hararet olayı yok kım var dıyosa sorunludur bende 2043 vardı gun boyunca traktor susuz calısmıs haberım yok 2.5 tonluk suyla 3 km gıttıgımde anladım radyotörde su olmadığı için hararet muşuru suyun sıcaklıgını olçemedıgınden gosterge ortaları gosterıyodu buda musurun kendı oz sıcaklıgı yanı cunku su yok motorda ben durumu farketıp onuda soyle fakettım normalde hıc ortalara gelmezdı gosterge kenara cekıp durdum radyotor kapagını actım ıcınde su olmadıgı ıcın rahat acıldı su buharı fılan cıkmadı bıraz su koymak ıstedım suyu koydukca su kaynamaya basladı ben korktum aklıma ılk gelen suyun motora gıttıgını dusundum stop ettım suyu koydukca kaynıyodu baya su aldı gostergeye baktım sona dayanmıstı hala aklım almıyor o kadar yuke ragmen hıc motor sesı degısmedı cekısı degısmedı hayret ettım baska motor olsaydı kesın yatak sarardı ama bısey olmadı gercekten super motoru var</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MUTEF, post: 198475, member: 11768"] [b]Ynt: başak 2053sh[/b] cekmesıne cekıyoda ındıremıyo yınede cok guzel makına basak ayrıca hararet olayı yok kım var dıyosa sorunludur bende 2043 vardı gun boyunca traktor susuz calısmıs haberım yok 2.5 tonluk suyla 3 km gıttıgımde anladım radyotörde su olmadığı için hararet muşuru suyun sıcaklıgını olçemedıgınden gosterge ortaları gosterıyodu buda musurun kendı oz sıcaklıgı yanı cunku su yok motorda ben durumu farketıp onuda soyle fakettım normalde hıc ortalara gelmezdı gosterge kenara cekıp durdum radyotor kapagını actım ıcınde su olmadıgı ıcın rahat acıldı su buharı fılan cıkmadı bıraz su koymak ıstedım suyu koydukca su kaynamaya basladı ben korktum aklıma ılk gelen suyun motora gıttıgını dusundum stop ettım suyu koydukca kaynıyodu baya su aldı gostergeye baktım sona dayanmıstı hala aklım almıyor o kadar yuke ragmen hıc motor sesı degısmedı cekısı degısmedı hayret ettım baska motor olsaydı kesın yatak sarardı ama bısey olmadı gercekten super motoru var [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
başak 2053sh
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt